Lysere dage: Et nytårsretræte med indre ro, lethed og styrke

I den mørkeste tid på året, hvor januar trækker sin uendelige skygge, giver dette nytårsretræte dig muligheden for at trække stikket netop længe nok til at skabe en god start på det nye arbejdsår.

Udover meditationer og mindfulnesstræning, træner vi teknikker, der kan hjælpe dig til at bevare det rolige overblik og en stabil energi i de sidste vintermåneder. Også selvom du ikke lykkes med at komme på puden hver dag.

Vi laver en intention for året, der kan guide dig gennem de uklare perioder som eksisterer i ethvert professionelt liv og du kan sammensætte dit personlige vedligeholdelses-kit af mine teknikker som passer lige netop til dig og de krav du møder.

Ja tak, jeg deltager i mindfulnesstræningen

Tilmelding

 

For mig har det altid været disse ord, der betegner effekten af mindfulness: ro, lethed og styrke – og det er netop de kvaliteter vi vil dyrke på retrætet. Ro betyder at du har overblikket, ikke reagerer på automatik eller uden kontrol. Lethed betyder at du tager livets drillerier med et smil og et skuldertræk, og styrke at du kan modstå livets slag og modgang uden at bukke under.

Gode egenskaber i både livet og karrieren.

HVEM ER DU?

Deltagerprofil

Du er leder eller coach, eller har en lignende rolle, hvor du skal skabe noget gennem andre: resultater, udvikling, trivsel, fællesskab etc. – og du skal kunne gøre det på en bæredygtig måde uden at slide dig selv op i processen.

Hvis du ikke har erfaring med mindfulness i forvejen, kan du tilkøbe online-kurset: Mindfulness i hverdagen og gennemgå det på egen hånd. Det vil ikke være nyttigt for dig at deltage på retrætet uden en vis forståelse for mindfulness. Find Mindfulness i hverdagen her.

yoga måtter

det smukkeste sted ved vejle fjord

Kellers Park

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie.

På Comwell Kellers Park finder du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl.

 VI HAR KUN 16 PLADSER – SÅ VENT IKKE FOR LÆNGE

Praktik

Vi starter 15. januar kl. 10.00 og slutter 16. januar kl. 15.00. Undervisningen foregår på Kellers Park, Brejning v/ Vejle. Du kan læse mere om Kellers Park, Comwell her. 

Efter tilmelding modtager du en mail med alle praktiske detaljer.

Pris kr. 5.800,- ekskl. moms

DETTE INDGÅR I PRISEN

  • Undervisning
  • Overnatning på enkeltværelse
  • Alle måltider & snacks, dog skal du selv betale øl, vin, drinks
  • Adgang til spa, morgenkåbe, slippers

Ja tak, jeg deltager i mindfulnesstræningen

Tilmelding