I november tilbyder vi et eksklusivt 3-dages retræte på Kellers Park for ledere. Retrætet er din mulighed for at tilbringe tid med ligesindede, lære nyt og (gen)finde kernen i dit lederskab.

Som leder skal du kunne opfange og reagere på eksterne signaler – og på din egen intuition. Endnu mere nu, hvor kompleksitet og kaos er verdens orden og din dagligdag. Hvis der er for meget pres, for meget travlhed, for uklare mål, sander adgangen til intuitionen til og det bliver meget mere slidsomt at lede.

Retrætet er en rejse tilbage til det sted, hvorfra du kan lede og leve i nogenlunde balance med verden og dine egne værdier; det sted, hvorfra du henter dit mod og din kreativitet og dit ledclsesmæssige og personlige bidrag til virksomheden.

UNDERVISNING, TRÆNING OG REFLEKSION

Indhold

Udover meditationer og åndedrætsøvelser, træner vi mindfulnessteknikker, der kan hjælpe dig til at bevare det rolige overblik og en stabil energi gennem vinteren.

Emnerne for denne retræte er magt og empati hvilket jo er helt centrale elementer i personlig ledelse. Hvordan forholder du dig til din egen magt, hvordan opleves den a andre og hvordan bruger du den? Hvordan reagerer du på andres brug eller misbrug af deres magt? Hvordan balancerer du din empati overfor både dig selv og andre? Hvordan tager du imod andres empati? Disse er nogle af de spørgsmål vi vil søge at besvare med dybe samtaler og forskellige selvrefleksions-teknikker.

Tilmelding til ledelsesretræte november 2024

Kellers Park tilbyder de perfekte ydre rammer der giver dit nervesystem mulighed for at spænde af og dermed komme dybere ind i kernen af dit lederskab. Du kan glæde dig til lækker mad og god søvn. Spaen står klar til at forkæle dig med energigivende kropsbehandlinger og du kan gå lange ture eller hoppe i fjorden, hvis du er vinterbader.

Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Her finder du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. 

HVEM ER DU?

Deltagerprofil

Du er leder eller skal på anden måde skabe noget gennem andre: resultater, udvikling, trivsel, fællesskab etc. – og du skal kunne gøre det på en bæredygtig måde uden at slide dig selv op i processen.

Du behøver ikke have en dyb indsigt i mindfulness, bare du er villig til lære og eksperimentere.

Du er voksen og har tilstrækkelig erfaring til at vide at det perfekte lederskab ikke findes. Du kender dine ledelsesmæssige styrker og dine skyggesider. Du har modet til at se på dig selv og i et vist omfang dele din indsigter med andre.

 HVAD BØR DU DU VIDE?

Praktik

Vi starter 20. november kl. 12.00 og slutter 22. november kl. 12.00. Undervisningen foregår på Kellers Park, Brejning v/ Vejle.

Efter tilmelding modtager du en mail med alle praktiske detaljer.

Pris kr. 14.500,- ekskl. moms. Afregning ved tilmelding med mindre andet aftales.

DETTE INDGÅR I PRISEN

Undervisning
Overnatning på enkeltværelse
Alle måltider & snacks. du betaler selv øl, vin, drinks
Adgang til spa, morgenkåbe, slippers

Pladserne er begrænsede, så vent ikke for længe med at sikre din plads. Det bliver tre dage, du ikke vil fortryde.

Tilmelding til ledelsesretræte november 2024