SKRÆDDERSYET TIL DIG

Intensiv karriererådgivning

Når du er klar til dit næste karrieretrin – eller ønsker at ændre din arbejdslivsstil

Bestil

En intensiv coachingpakke til din karriereudvikling

– med analyse af dine behov og muligheder, en skræddersyet plan og rådgivning om hvordan du eksekverer på den.

INTENSIV KARRIERERÅDGIVNING er for dig, der ønsker at løfte din karriere til næste niveau – eller lægge dit arbejdsliv om. Du er leder eller rådgiver og vil have skræddersyet rådgivning. Jeg har omfattende erfaring med karrierer, jobs og skifte af arbejdsliv for højtpræsterende og ambitiøse mennesker. Baseret på dit forarbejde og min analyse, laver vi sammen den plan der skal bringe dig hen til dine professionelle drømme.

book din karriererådgivning

Vi mødes på Kellers Park

eller online, hvis du foretrækker det

du er leder eller rådgiver og skal snart træffe en beslutning

– og står i en af disse situationer:

Du er usikker på hvad næste karriereskridt skal være

Du har mistet fodfæstet, føler dig udbrændt,  står over for en professionel krise – eller bare keder dig

Du ikke føler du bruger dig selv rigtigt eller nok

Arbejdslivet er blevet tørt eller meningsløst

Du er blevet fyret eller frygter at blive det

det kræver en investering fra din side

Praktik

Programmet indeholder analyseredskaber, et fysisk møde og en online opfølgning.

Udfyld formen nedenfor, så modtager du en mail med bekræftelse og forslag til tider. 

Pris kr. 7.500,- ekskl. moms

MIndful coaching for ledere og coaches

Hvem er jeg?

Med 30 års erfaring som executive coach har jeg hjulpet ambitiøse, højtpræsterende mennesker med at finde deres næste niveau eller komme tilbage på sporet i krisetider. Jeg har arbejdet med partnere, direktører, chefredaktører, ejere fra den private sektor, ministre, og mange flere. Jeg håndterer udfordringer som usikkerhed om karriere, magtmisbrug, balance mellem job og privatliv, og organisatoriske problemer.

Med min lange praktiske erfaring kan vi hurtigt identificere dine styrker og ønsker og dermed de karriemuligheder du har. Vi kortlægger hvad der motiverer hhv. stresser dig, hvilke typer kultur og ledelse du trives under og hvordan dit forhold til magt og taktik er.

Jeg hjælper dig med at sætte realistiske karrieremål, udvikle strategier for at nå dem og rådgiver dig om, hvordan du opnår dem uden at på kompromis med dig selv eller den arbejdslivsstil du ønsker.

Forberedelse til jobsamtaler er en vigtig del af min rådgivning, og jeg hjælper dig med at præsentere dig selv på en måde, der fremhæver dine styrker og erfaringer.

En del af vores arbejde bliver at forfine din tilstedeværelse på LinkedIn og dit netværk i det hele taget. Her trækker jeg på mine egne erfaringer med at opbygge et personligt brand.

Du kan være helt tryg i vores samtaler. Jeg har nogle ret strenge etiske krav til fortrolighed, som jo er særlig vigtigt når det drejer sig om karriereovervejelser mens man sidder i uopsagt job.

Mindfulness er et af mine stærkeste værktøjer, som hjælper mig med at se dig klart og lære dig selvindsigt og præcision. Jeg er interesseret i at hjælpe dig med at være en kompromisløs udgave af dig selv, der bidrager til verden og hviler i egen eksistens. Min kommunikation er direkte og handlingsorienteret, og jeg er kendt for at skubbe dig til at realisere dine ambitioner, også dem, der endnu ikke er erkendt.

Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at realisere dine professionelle drømme. Send en direkte mail til mig på cm@charlottemandrup.com eller udfyld kontaktformen.

book din karriererådgivning