er du gået kold i din karriere?

SÅDAN FÅR DU DET ARBEJDSLIV DU DRØMMER OM

SÅDAN FÅR DU DET ARBEJDSLIV DU DRØMMER OM

Adgang til onlinekurset kr. 998,-

SÅDAN FÅR DU DET ARBEJDSLIV DU DRØMMER OM. Hvis du er gået kold i din karriere, så vil dette online program hjælpe dig videre.

Det er et kursus for dig, der ønsker at tage kontrol over dit arbejdsliv – og selv vælge de mennesker og opgaver, du arbejder med.

Er du blevet fyret? Er din arbejdskraft nedsat? Eller er du bare træt af din nuværende måde at arbejde på? Og drømmer du om at skabe et meningsfyldt arbejdsliv, der passer til dig og den livsstil, du ønsker?

Måske er du sidst i 40’erne, midt i 50’erne eller ældre. Uanset hvad dit udgangspunkt er, er MIG A/S den katalysator, der kan bane vej for en fantastisk 3. karriere, hvor du har styrepinden.

I kurset vejleder jeg dig trin-for-trin – og giver dig metoder, øvelser og inspiration til at skabe dit eget MIG A/S – dét arbejdsliv, du ønsker. Og jeg guider dig gennem de nødvendige tankeprocesser, så du får truffet de rette beslutninger og udført de handlinger, der skal til.

FÅ DET ARBEJDSLIV DU DRØMMER OM

Start kurset her

På kurset bruger vi arbejdsbogen MIG A/S af Charlotte Mandrup.

Læs et uddrag nedenfor.

MIG A/S

DIT UDBYTTE 

Når du har gennemført kurset, har du:

  • Sat ord på dit “hvorfor” – din personlige grund til at arbejde
  • Præciseret hvad du ønsker dig af dit arbejdsliv – og hvad du kan
  • Pakket dine kompetencer, så de er attraktive for dine kunder
  • Lavet en forretningsstrategi, der enkel og passer til dig
  • Fundet ud af, hvordan du realiserer din forretningsstrategi
  • Viden om, hvordan du håndterer de uundgåelige kriser.

 

Kort sagt, kurset sætter dig i stand til at forme dit arbejdsliv – lige som du ønsker det. Vent ikke på at din arbejdsgiver træffer valget for dig. Tag selv kontrol over dit arbejdsliv. Med kurset her kan du tage første skridt allerede i dag.

Tilmelding til ledelsesretræte november 2024

”MIG A/S” består af 8 moduler, der hver indeholder en video, hvor jeg introducerer øvelser og metoder for modulet. Du kan tage modulerne i den rækkefølge, du vil – og du kan gå tilbage og se videoerne flere gange i løbet af det år, du har adgang til materialet.

Introduktion. Hør hvorfor den 3. karriere er mulighedernes land – og få overblik over, hvordan du får mest muligt ud af kurset.

MODUL 1: MIG A/S. Bliv klogere på, hvad et ”MIG A/S” er – og hvordan denne nye måde at se din 3. karriere på, kan bane vej for et meningsfyldt arbejdsliv, der passer til dig og den livsstil, du ønsker.

MODUL 2: Hvad er dit hvorfor? Få klarhed over, hvad dig egentlig driver dig, og formulér dit hvorfor – din helt personlige og unikke grund til at gå på arbejde.

MODUL 3: Hvor ligger dit sweet-spot? Få styr på dit sweet-spot – smørhullet mellem det, du kan, det, du har brug for – og det, verden er villig til at betale for dig.

MODUL 4: Hvad er dit produkt? Bliv knivskarp på, hvad du har at byde på, hvad du har lyst til at sælge – og hvordan du pakker dine kompetencer, så de er attraktive for de virksomheder og kunder, der skal betale.

MODUL 5: Hvem er dine kunder? Beslut dig for, hvem du har lyst til arbejde med – og få overblik over, hvordan du tiltrækker dem.

MODUL 6: Hvordan laver du strategien? Du har brug for en strategi for at realisere dit nye arbejdsliv. I dette modul får du hjælp til at lave den strategi, der passer til dig – og baner vej for dit nye arbejdsliv.

MODUL 7: Hvordan eksekverer du? Sæt handling bag ordene – og før dine nye planer ud i livet. I dette modul får du modet, motivationen og værktøjerne til at få tingene til at ske.

MODUL 8: Hvordan håndterer du kriserne? Forstå dine tankeprocesser – og få værktøjer til at håndtere de uundgåelige kriser, når de dukker op, så du holder fokus på målet og bevarer motivationen.

Arbejdsbog til kurset Du får bogen ”MIG A/S: Sådan skaber du din 3. karriere” som arbejdsbog.

få det arbejdsliv du drømmer om

kom igang lige nu