MÅLRETTET COACHING TIL KOMPLEKSE SITUATIONER

EXECUTIVE COACHING

Vi står midt i et kaos af digital omvæltning, geopolitiske spændinger og økonomisk ustabilitet, skiftende forbrugerpræferencer og ofte urimelige medarbejderkrav – for ikke at tale om bæredygtighed, omdømme og reguleringskrav. Lederopgaven har aldrig været mere kompleks i disse krydskrav af forretningsmæssige udfordringer og følelsesmæssige forventninger om individuelle hensyn, autenticitet og empati.

Jeg kombinerer taktiske, kognitive og eksistentielle metoder for at hjælpe dig med at navigere komplekse relationer og udfordringer. Ved at integrere mindfulness-teknikker hjælper jeg dig til en dybere indre balance og til at stå stærkere på din  kerne. Min diagnostiske evne og hurtige forståelse af komplekse problemstillinger sikrer, at vi kan designe et taktisk fit, der styrker dine relationer med dine væsentligste interessenter. Sammen arbejder vi på at opbygge tillidsfulde og effektive relationer, som understøtter både din personlige og professionelle ambition.

Eksklusivt & fortroligt rum

Samtaler med mig er et eksklusivt og fortroligt rum, hvor du får hjælp til at løse enkeltstående og aktuelle problemer og til mere langvarig udvikling.

Start med en gratis og uforpligtende strategisamtale, og få klarhed over, hvordan du kommer videre.

Få løst et akTUELT problem - og fIND UD AF HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG VIDERE

BOOK DIN STRATEGISAMTALE NU

mit håndværk, din investering

Hvad kan du få ud af et Executive Coaching forløb?

Dybere selvbevidsthed og selvforståelse: Lær at udnytte både din frygt og dine styrker som drivkræfter. Dette indebærer en dyb forståelse for systemtænkning og prioritering af flere parallelle udfordringer.

Behersk det taktiske spil: Lær at navigere i organisatorisk kompleksitet og vær to skridt foran dine interessenter. Det indebærer at forstå deres dybere drivkræfter og kunne afkode rum og situation.

Mere energi, mere vitalitet: Lær at økonomisere med dine kræfter og identificere den personlige vision, der skal genoplade batterierne. Dette handler om effektiv forvaltning af mental og følelsesmæssig båndbredde og energi.

Byg stærkere bånd: Udvikl dybere relationer i dit personlige og professionelle netværk. Bliv den leder, andre søger råd og inspiration fra. Empati og emotionel robusthed er nøglen til at forstå medarbejdernes behov og opretholde din egen følelsesmæssige balance.

Styrk selvtillid og selvtilfredshed: Lær den gode fortælling om dig selv og at handle ud fra den. Det betyder at kunne levere resultater under pres, samtidig med at du forbliver fleksibel og tilpasningsdygtig.

Mindre tvivl, større beslutsomhed: Lær at risikominimere og træffe kloge beslutninger på et spinkelt grundlag uden at lide under ‘decision fatigue’. Dette kræver stærke organisatoriske færdigheder og evnen til at prioritere og re-prioritere opgaver i realtid.

Opnå indre fred: Find det niveau af indre ro og balance, der gør dig stærk i modgang og smidig, når mulighederne byder sig. Med fokus på kompleksitetsstyring kan du navigere og træffe beslutninger i komplekse og kaotiske miljøer.

Hvem er du?

Du har et betydeligt budget- og medarbejderansvar, eller høje resutatkrav og kan genkende dig selv i en af disse roller:

♦ erfaren leder på C-level i en større virksomhed

♦ partner eller ejer i rådgivningsbranchen

♦ afdelings- eller departementschef, kommunaldirektør

♦ minister, partiforperson, leder af faglig organisation

hvordan foregår et executive coaching forløb?

Praktik & Pris

Forløb over 5-6 måneder

for dig, der ønsker tid til at implementere

Forløbet kører over 5-6 måneder, hvor vi mødes 5 gange af cirka 2 timers varighed. Derudover har du altid adgang til mig på telefonen, hvor vi kan drøfte akutte problemstillinger og muligheder. Du vil opleve, at jeg er ved din side gennem hele forløbet.

Møderne foregår på Kellers Park v/ Vejle eller via Zoom, hvis du foretrækker det. I særlige tilfælde kan vi aftale at jeg kommer til dig.

Du kan aflyse uden varsel, og du vil blive prioriteret i forhold til hurtigt at finde en alternativ tid.

Pris for det samlede forløb er kr. 54.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.

Intensivt forløb

for dig, der ønsker at gå i dybden. hurtigt. 

Forløbet består af to moduler, hver af to dages varighed, med fire 3-timers coachingsessioner, skræddersyet til dine udfordringer. I slutningen af forløbet finder vi ud af hvordan din videre udvekslingsrejse kan se ud.

Opholdet på Kellers Park er ideelt for refleksion og fordybelse, hvor kroppen kan nyde godt af spa, god mad, æstetiske omgiver og den smukke natur. Forløbet inkluderer strukturerede refleksionsøvelser, meditation og åndedrætsøvelser, der hjælper dig med at få klarhed og nye perspektiver på dine professionelle udfordringer. Der er afsat tid til fordybelse, hvor du kan trække dig tilbage og reflektere over din læring og indsigt.

Det er en unik mulighed for at træde et skridt tilbage fra hverdagen, reflektere dybt og skabe varige forandringer i både din professionelle og personlige arena.

Prisen er kr. 54.500 ekskl. moms. Dette dækker alt undtagen spabehandlinger.

Charlotte Mandrup er Danmarks mest avancerede coach.  Hun har i modsætning til de fleste andre to sider til sin praksis: en blød og en hård. Hun er hjemme i begge dele og det er derfor hun er en af Danmarks mest efterspurgte og væsentlige praktikere i sit fag.

Christian Madsbjerg

Writer, Founder RED ASSOCIATES

Jeg kan oprigtigt anbefale Charlottes tilgang til både mindfulness og coaching. Mit netværk, tidligere og nuværende kolleger, samt jeg har været i kontakt med begge dele. Hun er konkret og resultatorienteret, og så er hun troværdig: Hendes livsstil afspejler det, hun coacher og underviser i. Det er ikke banalt.

Pernille Tang Raschke

Direktør, HR og Organisationsudvikling, DI

De mange ledelsesroller, som man skal løfte for at skabe resultater, kan trække én i flere forskellige retninger og måske skubbe noget andet og vigtigere i baggrunden. Det er her Charlotte kommer ind i billedet. Hun styrker det fundament, man står på som menneske, så man får overskud til at dedikere ens ressourcer dér, hvor man gør organisationen stærkere.

Bodil Nordestgaard Ismiris

Administrerende direktør, LEDERNE

Jeg har læst bjerge af ledelsesbøger, modtaget sparring og gode råd fra topfolk i erhvervslivet. Men ingen bog eller guru har tilnærmelsesvis haft den impact for mig som leder og menneske, som Charlotte har. Hun har hurtigt identificeret de vigtigste områder at arbejde med og udfordret mig til at træde de store skridt. Altid med øje for resultater og mål. Såvel strategisk som operationelt. 

Nikolaj Hendriksen

CEO & Founder, HI RASMUS

vi tager en strategisnak om din udvikling

Sådan kommer du igang

Skriv dit navn og email i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og ganske uforpligtende samtale.

Der kan du fortælle mig om din ambition og dine behov – så vi sammen kan vurdere om jeg er den rette coach for dig.

Typisk udvikler samtalen sig til en kort coaching, hvor vi begge får et bedre overblik over din situation – og dine muligheder.