intenst retræte med opfølgning

MINDFULNESS FOR LEDERE

Lær teknikker der løfter dit lederskab til en helt ny liga

 

TILMELDING

Tilmelding til ledelsesretræte november 2024

Mindfulness for ledere

Tilmeld dig kurset her

Du lærer nogle af de mest effektive teknikker fra mindfulnessuniverset, så du kan skabe mentalt overskud og overblik, håndtere dine egne og andres følelser hensigtsmæssigt samt skifte mellem høj intensitet og afslapning. Og du opnår en håndgribelig ændring, som markant vil forbedre dit arbejdsliv og din evne til at lede dig selv og andre mennesker.

 

 • Skab bedre resultater gennem nærværende ledelse
 • Minimer stress ved bedre håndtering af dit fokus og dine følelser
 • Blive en dygtigere forandringsleder med større overblik
 • Lær at præstere mere med mindre indsats

“På vores kombinerede retreat og onlineprogram bliver du undervist af en af de dygtigste eksperter på området, Charlotte Mandrup, som bl.a. er forfatter til flere bestsellers om mindfulness og kendt for at have introduceret mindfulness i erhvervslivet.”

LEDERNES KOMPETENCECENTER

Hvordan er programmet?

Forløbet starter med en 3-dags workshop – eller retreat som vi kalder det –  på Kellers Park mellem Vejle og Fredericia. Vi mødes onsdag kl. 11 og tager derfra igen fredag kl. 13. I løbet af tre intensive dage, hvor du er ”væk fra det hele” får du her lagt grundstenen til din nye mindfulness praksis.

Programmet omfatter:
• Introduktion til mindfulness som personligt og ledelsesmæssigt værktøj
• Filosofien bag mindfulness og hvordan den passer med den moderne ledelsesfilosofi
• Introduktion til de 7 mindfulness principper og deres anvendelse i lederskabet
• Træning i meditation
• Træning i mindful afslapningsteknik

De næste 7 uger bliver du understøttet i din træning og du får hjælp til at implementere det lærte i din dagligdag, via online opfølgning. Den består bl.a. af en serie korte videoer, tekster der forklarer mindfulness-principperne samt en refleksionsmanual. Alt er overskueligt forankret i et online-univers med tilhørende app, hvor du kan holde styr på din fremdrift og dine resultater med træningen.

 

Hvad får du ud af forløbet?

Forløbet fokuserer på fem aspekter af din personlige udvikling:

Mental skarphed: Du bliver bedre til at prioritere, din koncentration skærpes og din effektivitet styrkes. Du lærer, hvordan du håndterer ydre påvirkninger, og hvordan du undgår at lade dine følelser styre dine reaktioner.

Selvindsigt: Gennem mindfulness lærer du både dine styrker og svagheder at kende. Du finder din individuelle kilde til energi og engagement og styrker evnen til selvledelse og motivation.

Nærvær: Du er mere til stede i forhold til den konkrete opgave og de mennesker, der er involveret. Du ser muligheder og styrker i situationer og mennesker. Du opnår en forstærket evne til at udvikle og udfolde den enkeltes potentiale.

Selvdisciplin: Du får styrke til at gå nye veje og prioritere skarpere. Du bliver i stand til at se dine mål klarere og kan skrælle det uvæsentlige væk. Du reducerer overspringshandlingerne.

Intuition: Du opnår en skærpet evne til at prioritere den del af lederskabet, der skaber størst værdi for forretningen. Du bliver bedre til at bruge din egen intuition, træffe beslutninger og handle med den nødvendige kraft.

“Vi tror, vi er effektive, vi tror, vi er innovative, vi tror, vi praktiserer tillid, men sandheden er undertiden, at vi kører rundt i hamsterhjul. Og når Charlotte Mandrup taler om teknikker, så er det, fordi hun har veje til at ændre noget af dette, veje til at komme ud af boblerne og se den nye virkelighed mere klart – og arbejde med den på nye måder.”

Steen Hildebrandt

“Mindfulness for ledere” er – på trods af et forholdsvis abstrakt emne – med Charlotte Mandrups store viden og erfaring fra såvel mindfulness som erhvervslivet – blevet gjort helt konkret for mig på en tirsdag i regnvejr kl. 6.30 – hvor jeg pludseligt opdagede at jeg kunne stå midt i stormen uden at miste mig selv.”

Malene Gulstad Heslop

”Jeg har været på flere lederkurser, men kurset i mindfulness var mere forandrende for mig, end noget andet jeg har oplevet. Charlotte er en super inspirerende underviser. Hun gav mig meget med hjem at tænke og reflektere over. På den måde bliver kurset blive ved med at inspirere og præge mig i hverdagen.”

Thomas Hundsbæk

Videnskaben har i en årrække været interesseret i mindfulness og utallige undersøgelser er blevet gennemført. De er ikke entydige, men peger på en række positive virkninger af mindfulness meditation som jeg kan bekræfte på et praktisk niveau, efter at have arbejdet med mindfulness i erhvervslivet siden 2006. De positive virkninger inkluderer:

 • Mindre stress, ængstelse, uro, depression
 • Bedre fokus, koncentration, hukommelse
 • Nemmere indlæring
 • Større empati og medfølelse
 • Mindre ego og selvoptagelse
 • Bedre kommunikation, bedre lytteevne og engagement
 • Bedre søvnrutine
 • Færre fysiske smerter
 • Lavere blodtryk
 • Med mere …

Kort sagt, mindfulness er måske det enkeltstående mest effektive redskab vi i dag har til at få det bedste ud af krop, sind og hjerte.

Hvem deltager?

Dette kursus er for dig, der som leder ønsker at skærpe din koncentrationsevne, øge din effektivitet og styrke din robusthed. Vel at mærke ved hjælp af videnskabligt påvist og veldokumenteret metode

Praktisk

Forløbet omfatter et intensivt retreat på Kellers Park ved Brejning og 7 ugers onlineforløb med mails og videoer, der understøtter din træning.

Pris 16.600 kr. (ex. moms)

Pris for medlemmer af Lederne 14.900 kr. (ex. moms)

Næste forløb

Du kan finde de datoer, der passer dig på Ledernes hjemmeside her:

DATOER: Planlagte kurser i år og næste år