mindful coaching til menneske & karriere

Personlig COACHING

Få løst et akut problem - og fIND UD AF HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG

BOOK DIN STRATEGISAMTALE HER

 Personlig coaching

Når du får for lidt ud af din indsats

Et personligt coachingforløb består af 5 samtaler. Fysisk møde på Kellers Park i Brejning v/ Vejle eller online møder kr. 28.500,- ekskl. moms.

Føler du dig fastlåst eller faret vild i dit arbejdsliv? Og kan du genkende dig selv i disse udsagn:

→ Du er dygtigere end de fleste. Du arbejder hårdere end de fleste. Men du får slet ikke nok ud af din indsats.

→ Du er næsten altid bagud. Du har ofte dårlig samvittighed. Du føler ikke, du har kontrol over din tid.

→ Din selvtillid er knyttet til din præstation. Når du fejler, rammer det dig alt for dybt. Du går for meget op i, hvad andre tænker.

Det er spild af (arbejds-)liv!

Hvorfor ikke række højere, være mere ambitiøs, ville mere med dit arbejdsliv – og samtidigt knokle mindre?

Start rejsen lige nu …

Jeg har selv taget rejsen

Jeg har selv taget rejsen fra ”insecure high achiever” til at hvile i både mine succeser og min fejltrin og har idag et arbejdsliv, der er designet fuldstændigt som jeg ønsker det. Jeg forstår derfor, hvor du er og hvilken vej du skal gå. Jeg er her for at fortælle dig, at det er indsatsen værd. At (arbejds-)livet kan blive så meget nemmere, sjovere og mere tilfredsstillende. Så lad mig tage dig i hånden og guide dig hele vejen. Jeg giver dig et kærligt skub, når du snubler. Jeg glædes med dig over dine sejre. Og du får fri adgang til min meget store værktøjskasse.

mit håndværk, din indsats 

Dit udbytte

 OM CHARLOTTE

Kunderne siger …

Selvtillid

Du er (meget) mindre afhængig af andres anerkendelse. du ved selv når du gør noget godt – og når du kunne gøre det bedre. Du dvæler ikke vd fortidens fejl eller bekymrer dig om fremtidens præstationer. Du er dig og du er dygtig.

Klarhed

Du ved hvad du vil og hvad du ikke vil. Du kender de mentale mønstrer, der driller dig og dem, der hjælper. Du kender det taktiske spil og ved hvilke greb du kan benytte. Du tænker klart og træffer hurtigt beslutninger.

Indre ro

Du hviler i visheden om hvem du er og hvor du er på vej hen. Du kender din ambition, men ved samtidig at du ikke er afhængig af den. Faktisk er du kun afhængig af kærligheden til de mennsker du elsker – ikke af noget eller nogen i dit professionelle virke.

Ydre kraft

Du fremstår karismatisk og stærk. Du har gennemslagskraft og får oftest dine ting igennem. Du bøjer dig ikke for tilsyneladende overmagt eller udsætter dig selv for overgreb.

Du gør mig til en bedre leder

Jeg har talt med mange coaches, psykologer og andet godt-folk i min karriere – men ALDRIG har jeg mødt et menneske som dig, der lynhurtigt sætter sig ind i mit univers, er konstruktiv kritisk overfor mine adfærdsmønstre, får mig til at reflektere over både styrker og svagheder, puffer mig i den rigtige retning og giver mig stof til eftertanke – hver gang. Du gør mig til en bedre leder og i det hele taget til et bedre og mere reflekteret menneske.

Christel Piron, CEO, PreSeed Ventures

Hjerte og visdom i rigelige mængder

Min oplevelse af Charlottes coaching var fantastisk. Hun stiller skarpt og præcist ind på det der kræver overvejelser. Med lige blanding omsorg og skarphed bliver man stillet de rigtige spørgsmål, udfordret på det skal diskuteres. Og vigtigst af alt, man får Charlottes holdning, livssyn og indsigt med i købet. Den bliver ikke påduttet men tilbudt. Og man tager gerne imod, fordi Charlotte er en klog og erfaren coach, som har både hjerte og visdom i rigelig mængder.

Betina Carlsen, VP, Supporting Services, IT team

Din investering

Hvordan med praktikken?

Forløbet kører over cirka 3 måneder, hvor vi har 5 samtaler. Du skal bruge 2-3 timer om ugen på programmet  – og din leders støtte og opbakning.

Du vælger selv, om vi skal mødes fysisk på Kellers Park ved Vejle eller online.
Mellem hver samtale får du hjemmeopgaver, der træner de mentale og adfærdsmæssige ændringer, vi er blevet enige om, at du føre ud i livet. Du skal regne med, at du kommer ud af din komfortzone. Og husk – der sker ikke nogen væsentlig ændring i dit liv, hvis du ikke er villig til at gøre ting væsentlig anderledes, end du plejer.

Prisen for det samlede forløb er kr. 28.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.

du løber ingen risiko

Kom i gang med en gratis strategisamtale

Lad os tage en snak om din udvikling – uden beregning. Skriv dit navn og e-mail i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og uforpligtende samtale om strategien for din udvikling. Her er hvad du kan forvente af vores snak:

  • Du bliver skarpere på din ambition og dine ønsker
  • Du bliver bevidst om nogle af de mønstre, du skal ændre.
  • Du får en trin-for-trin plan for, hvordan du realiserer din ambition.

Hvis du ikke har lyst til at fortsætte efter samtalen, skilles vi bare som gode venner.