PERSONLIG COACHING – FÅ MEGET MERE UD AF DIN INDSATS

Føler du dig fastlåst eller faret vild i dit arbejdsliv? Og kan du genkende dig selv i disse udsagn:

→ Du er dygtigere end de fleste. Du arbejder hårdere end de fleste. Men du får slet ikke nok ud af din indsats.

→ Du er næsten altid bagud. Du har ofte dårlig samvittighed. Du føler ikke, du har kontrol over din tid.

→ Din selvtillid er knyttet til din præstation. Når du fejler, rammer det dig alt for dybt. Du går for meget op i, hvad andre tænker.

Det er spild af (arbejds-)liv!

Hvorfor ikke række højere, være mere ambitiøs, ville mere med dit arbejdsliv – og samtidigt knokle mindre?

Start rejsen lige nu …

BESTIL STRATEGISAMTALE


5 TRIN TIL ET BEDRE (ARBEJDS-)LIV PÅ 8 UGER

Et personligt coaching-forløb er en spændende rejse i 5 enkle trin. En rejse, der gør dig klogere på dig selv – og styrker dig som menneske på din vej mod et nemmere, sjovere og mere tilfredsstillende (arbejds-)liv. Bliv klogere på de 5 trin herunder …

Vi starter med at formulere ambitionen for dit arbejdsliv. Og det bliver en ambitiøs ambition. En, der vil kræve, at du må strække dig, anstrenge dig og bevæge dig et pænt stykke ud i ukendt og måske endda lidt skræmmende land.

Når vi har ambitionen for dit arbejdsliv på plads, undersøger vi de mønstre, der står i vejen. Der er tankemønstre, der engang tjente dig godt, men som i dag er uhensigtsmæssige. De skal ændres. Du har vaner, der står i vejen for det liv, du ønsker. De skal erstattes med gode, sunde vaner.

I takt med at du ændrer dine tankemønstre og vaner, vil du gradvist opdage, at verden ser noget bedre ud. Og at du selv er større, sejere, dygtigere, end du troede. Derfor genbesøger vi ambitionen for at være sikker på, at den er … ambitiøs nok.

Næste skridt er at lave en plan for de eksterne forhold, du skal ændre. Det kan være din ledelsesstil, din tidsstyring, dine prioriteter. Men det kan også være mere radikale forhold. Måske er der mennesker i dit liv, der ikke længere skal være der. Eller praktiske forhold, der skal være anderledes (det kan være alt fra transport til indretningen af dit kontor). Pointen er, at uanset hvad der skal til, får vi det omsat til handlinger, som er realistiske at gennemføre.

Efterhånden som du implementerer din plan, dukker der ting op, vi skal ændre og tilpasse. Det er blandt andet det, vi gør i trin 5. Derudover evaluerer vi og gennemtester dine nye tankemønstre og nye vaner.

KUNDERNE SIGER ...

“Den bedst mulige udgave af mig selv”

“Siden begyndelsen af min karriere har Charlotte stået ved min side, når jeg har haft brug for det. Hun har hjulpet og støttet mig til at være den bedst mulige udgave af mig selv. Hendes spændvidde er stor og hun tror på det hele menneske, så hendes råd og vejledning gavner både professionelt og privat. Hun hjælper mig til at se det, jeg ikke selv ser, og hun er aldrig bange for at sige tingene lige ud, så jeg bliver udfordret og flytter mig hurtigere end jeg kunne gøre ved egen kraft. På den måde har jeg i Charlotte en fast klippe, der giver mig sikkerhed og tro på mig selv, hvor jeg altid kan vende mig hen når jeg møder udfordringer jeg har brug for sparring omkring.”

Pernille Hyldgaard – Director of Global Marketing & Media Activation, Coloplast

“En fantastisk sparringspartner”

“Charlotte er en fantastisk sparringspartner, hvad angår karriereudvikling, personlig udvikling og konkrete jobmæssige udfordringer. Gennem mine coaching-samtaler med Charlotte er jeg blevet en del klogere på mig selv, og jeg har gennemgået en personlig og professionel udvikling ingen ledelsesbog, samtale med daglig leder eller kurser har kunnet give mig. Samtidig har Charlotte givet mig diverse redskaber, som jeg dagligt bruger både ledelsesmæssigt og personligt.”

Camilla Kuzon Olsen – Country Manager, Australia, Carlsberg


Forløbet

Forløbet kører over cirka 3 måneder, hvor vi har 6 samtaler. Du skal bruge 2-3 timer om ugen på programmet i 6 uger – og din leders støtte og opbakning.

Du vælger selv, om vi skal mødes fysisk eller online (se priser herunder).
Mellem hver samtale får du hjemmeopgaver, der træner de mentale og adfærdsmæssige ændringer, vi er blevet enige om, at du føre ud i livet. Du skal regne med, at du kommer ud af din komfortzone. Og husk – der sker ikke nogen væsentlig ændring i dit liv, hvis du ikke er villig til at gøre ting væsentlig anderledes, end du plejer.

MODEL A: FYSISKE MØDER Prisen for det samlede forløb er kr. 24.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart. Møderne foregår enten i Hellerup eller Brejning.

MODEL B: ONLINE-MØDER Hvis du er dygtig til at eksekvere, er online-programmet en god model. Vi taler via Skype eller FaceTime. Prisen for det samlede forløb er kr. 16.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.

JEG HAR SELV TAGET REJSEN

Jeg har selv taget rejsen fra ”insecure high achiever” til at hvile i både mine succeser og min fejltrin – og forstår derfor, hvor du er, og hvilken vej du skal gå. Jeg er her for at fortælle dig, at det er indsatsen værd. At (arbejds-)livet kan blive så meget nemmere, sjovere og mere tilfredsstillende.Så lad mig tage dig i hånden og guide dig hele vejen. Jeg giver dig et kærligt skub, når du snubler. Jeg glædes med dig over dine sejre. Og du får fri adgang til min meget store værktøjskasse.

Tag første skridt – bestil en gratis strategi-snak herunder ↓


SÅDAN KOMMER DU I GANG

Lad os tage en strategi-snak om din udvikling – uden beregning. Skriv dit navn og e-mail i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og uforpligtende samtale om strategien for din udvikling. Her er hvad du kan forvente af vores snak:

  • Du bliver skarpere på din ambition og dine ønsker
  • Du bliver bevidst om nogle af de mønstre, du skal ændre.
  • Du får en trin-for-trin plan for, hvordan du realiserer din ambition.

Hvis du ikke har lyst til at fortsætte efter samtalen, skilles vi bare som gode venner.

SKAL DU HAVE GODKENDELSE?

Skal din chef eller HR godkende din personligt coaching? Klik på knappen herunder – og print siden, der giver dem overblik over, hvad virksomheden vinder ved denne investering i dig.

Overbevis din chef

BESTIL STRATEGISAMTALE