lær at meditere og SKAB din egen mindfulnesspraksis

25 dage med mindfulness
FÅ ADGANG TIL KURSET HER

onlinekursus: 25 dage med mindfulness

Få en mindfulness praksis for kr. 998,-

LÆR AT MEDITERE OG PRAKTISERE MINDFULNESS

5 ugers kursus for begyndere og erfarne med en af landets dygtigste mindfulnesslærere.

Om mindfulness er livets eliksir eller bare en usædvanlig kraftfuld teknik når det kommer til mental velvære, vil jeg lade være op til dig. Men en daglig indsats på 20 minutter alle hverdage vil gøre underværker for dig, dit nervesystem og mentale evner. Og inden du nu tænker, at du ikke har 20 minutter om dagen, så overvej lige hvor meget tid du bruger på at ærgre dig, glemme ting, være irriteret, bekymret etc. Mon ikke det løber op i 1 time og 20 minutter om ugen?

For mig har det altid været disse ord, der betegner effekten af mindfulness: Styrke, lethed og smidighed.

Styrke betyder at du kan modstå livets drillerier uden at bukke under, lethed at du tager dem med et smil og et skuldertræk,  og smidighed betydet at du tilpasser dig livets vilkår. Gode egenskaber i livet og karrieren.

Fordi jeg fletter filosofien ind i meditationerne, har dette kursus noget af samme magi, du ellers kun får på særlige mindfulness-retræter. 

ER KURSET NOGET FOR DIG?

5 uger med forskellige meditationer til dig, der vil skabe din egen mindfulness praksis derhjemme. Jeg guider dig gennem en serie af meditationer, der åbner mindfulnessuniverset og lærer dig forskellige meditationsteknikker.

25 forskellige meditationer á 20 minutters varighed. Det er en hel del meditation og væsenligt mere end du får på de fleste mindfulnesskurser. Hver meditation er bygget op over den samme skabelon: body-scan, åndedrætstræning og mindfulnessmeditation. Vævet ind i meditationer er korte undervisninger i mindfulnessfilosofien.

Desuden får du en meditationsdagbog og en 16 siders pdf med meditationsvejledning. Som noget særligt på dette program, kan du skrive til mig med spørgsmål, hvis du ikke finder svarene i undervisningsmaterialet. 

Charlotte er fantastisk god til at formidle, være nærværende og skabe tilhørsfølelse

Meget gennemført og professionel undervisning

En instruktør, der “tager sin egen medicin” og har en personlig integritet omkring mindfulness

Meget glad for Charlotte. Stor viden og styrer det godt

Fantastisk kompetent og nærværende underviser

Lær at meditere og praktisere mindfulness

LÆR AT MEDITERE OG PRAKTISERE MINDFULNESS

få adgang til kurset her