Personlig coaching

Når du får for lidt ud af din indsats

Et personligt coachingforløb består af 5 samtaler. Fysisk møde på Kellers Park i Brejning v/ Vejle eller online møder kr. 24.500,- ekskl. moms.

Føler du dig fastlåst eller faret vild i dit arbejdsliv? Og kan du genkende dig selv i disse udsagn:

→ Du er dygtigere end de fleste. Du arbejder hårdere end de fleste. Men du får slet ikke nok ud af din indsats.

→ Du er næsten altid bagud. Du har ofte dårlig samvittighed. Du føler ikke, du har kontrol over din tid.

→ Din selvtillid er knyttet til din præstation. Når du fejler, rammer det dig alt for dybt. Du går for meget op i, hvad andre tænker.

Det er spild af (arbejds-)liv!

Hvorfor ikke række højere, være mere ambitiøs, ville mere med dit arbejdsliv – og samtidigt knokle mindre?

Start rejsen lige nu …

Bestil en strategisamtale

Hvad får du ud af et coachingforløb?

 

Selvtillid

Du er (meget) mindre afhængig af andres anerkendelse. du ved selv når du gør noget godt – og når du kunne gøre det bedre. Du dvæler ikke vd fortidens fejl eller bekymrer dig om fremtidens præstationer. Du er dig og du er dygtig.

Klarhed

Du ved hvad du vil og hvad du ikke vil. Du kender de mentale mønstrer, der driller dig og dem, der hjælper. Du kender det taktiske spil og ved hvilke greb du kan benytte. Du tænker klart og træffer hurtigt beslutninger.

Indre ro

Du hviler i visheden om hvem du er og hvor du er på vej hen. Du kender din ambition, men ved samtidig at du ikke er afhængig af den. Faktisk er du kun afhængig af kærligheden til de mennsker du elsker – ikke af noget eller nogen i dit professionelle virke.

Ydre kraft

Du fremstår karismatisk og stærk. Du har gennemslagskraft og får oftest dine ting igennem. Du bøjer dig ikke for tilsyneladende overmagt eller udsætter dig selv for overgreb.

Jeg har selv taget rejsen

Jeg har selv taget rejsen fra ”insecure high achiever” til at hvile i både mine succeser og min fejltrin og har idag et arbejdsliv, der er designet fuldstændigt som jeg ønsker det. Jeg forstår derfor, hvor du er og hvilken vej du skal gå. Jeg er her for at fortælle dig, at det er indsatsen værd. At (arbejds-)livet kan blive så meget nemmere, sjovere og mere tilfredsstillende. Så lad mig tage dig i hånden og guide dig hele vejen. Jeg giver dig et kærligt skub, når du snubler. Jeg glædes med dig over dine sejre. Og du får fri adgang til min meget store værktøjskasse.

Kunderne siger…

Du gør mig til en bedre leder

Jeg har talt med mange coaches, psykologer og andet godt-folk i min karriere – men ALDRIG har jeg mødt et menneske som dig, der lynhurtigt sætter sig ind i mit univers, er konstruktiv kritisk overfor mine adfærdsmønstre, får mig til at reflektere over både styrker og svagheder, puffer mig i den rigtige retning og giver mig stof til eftertanke – hver gang. Du gør mig til en bedre leder og i det hele taget til et bedre og mere reflekteret menneske.

Christel Piron, CEO, PreSeed Ventures

Hjerte og visdom i rigelige mængder

Min oplevelse af Charlottes coaching var fantastisk. Hun stiller skarpt og præcist ind på det der kræver overvejelser. Med lige blanding omsorg og skarphed bliver man stillet de rigtige spørgsmål, udfordret på det skal diskuteres. Og vigtigst af alt, man får Charlottes holdning, livssyn og indsigt med i købet. Den bliver ikke påduttet men tilbudt. Og man tager gerne imod, fordi Charlotte er en klog og erfaren coach, som har både hjerte og visdom i rigelig mængder.

Betina Carlsen, VP, Supporting Services, IT team

FEM TRIN TIL ET BEDRE (ARBEJDS-)LIV PÅ 8 UGER

1. FORMULER DIN AMBITION

Vi starter med at formulere ambitionen for dit arbejdsliv. Og det bliver en ambitiøs ambition. En, der vil kræve, at du må strække dig, anstrenge dig og bevæge dig et pænt stykke ud i ukendt og måske endda lidt skræmmende land.

2. STIL SKARPT PÅ TANKEMØNSTRE OG VANER

Når vi har ambitionen for dit arbejdsliv på plads, undersøger vi de mønstre, der står i vejen. Der er tankemønstre, der engang tjente dig godt, men som i dag er uhensigtsmæssige. De skal ændres. Du har vaner, der står i vejen for det liv, du ønsker. De skal erstattes med gode, sunde vaner.

3. SYRETEST DIN AMBITION

I takt med at du ændrer dine tankemønstre og vaner, vil du gradvist opdage, at verden ser noget bedre ud. Og at du selv er større, sejere, dygtigere, end du troede. Derfor genbesøger vi ambitionen for at være sikker på, at den er … ambitiøs nok.

4. LAV EN PLAN

Næste skridt er at lave en plan for de eksterne forhold, du skal ændre. Det kan være din ledelsesstil, din tidsstyring, dine prioriteter. Men det kan også være mere radikale forhold. Måske er der mennesker i dit liv, der ikke længere skal være der. Eller praktiske forhold, der skal være anderledes (det kan være alt fra transport til indretningen af dit kontor). Pointen er, at uanset hvad der skal til, får vi det omsat til handlinger, som er realistiske at gennemføre.

5. TILPAS, EVALUER OG TEST

Efterhånden som du implementerer din plan, dukker der ting op, vi skal ændre og tilpasse. Det er blandt andet det, vi gør i trin 5. Derudover evaluerer vi og gennemtester dine nye tankemønstre og nye vaner.

Forløbet

Forløbet kører over cirka 3 måneder, hvor vi har 5 samtaler. Du skal bruge 2-3 timer om ugen på programmet  – og din leders støtte og opbakning.

Du vælger selv, om vi skal mødes fysisk på Kellers Park ved Vejle eller online.
Mellem hver samtale får du hjemmeopgaver, der træner de mentale og adfærdsmæssige ændringer, vi er blevet enige om, at du føre ud i livet. Du skal regne med, at du kommer ud af din komfortzone. Og husk – der sker ikke nogen væsentlig ændring i dit liv, hvis du ikke er villig til at gøre ting væsentlig anderledes, end du plejer.

Prisen for det samlede forløb er kr. 24.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.

Sådan kommer du i gang

Lad os tage en strategi-snak om din udvikling – uden beregning. Skriv dit navn og e-mail i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og uforpligtende samtale om strategien for din udvikling. Her er hvad du kan forvente af vores snak:

  • Du bliver skarpere på din ambition og dine ønsker
  • Du bliver bevidst om nogle af de mønstre, du skal ændre.
  • Du får en trin-for-trin plan for, hvordan du realiserer din ambition.

Hvis du ikke har lyst til at fortsætte efter samtalen, skilles vi bare som gode venner.

Bestil en gratis strategisamtale