MÅLRETTET COACHING TIL KOMPLEKSE SITUATIONER

EXECUTIVE COACHING

Konkret og effektiv sparring på taktiske, psykologiske og eksistentielle udfordringer

Executive Coaching

konkret coaching til komplekse situationer

Vi står midt i et kaos af digital omvæltning, geopolitiske spændinger og økonomisk ustabilitet, skiftende forbrugerpræferencer og ofte urimelige medarbejderkrav – for ikke at tale om bæredygtighed, omdømme og reguleringskrav. Lederopgaven har aldrig været mere kompleks i disse krydskrav af forretningsmæssige udfordringer og følelsesmæssige forventninger om individuelle hensyn, autenticitet og empati.

Min ambition er derfor at du bliver den stærkeste udgave af dit professionelle jeg, at du bidrager til verden, får dine behov opfyldt og hviler i dig selv og i livet. Vi finder sammen ud af hvordan du får mere ud af dine ressourcer, finder glæde OG mening i arbejdslivet og skaber større forretningsværdi for din virksomhed – uden at blive slidt op i processen.

Eksklusivt & fortroligt rum

Samtaler med mig er et eksklusivt og fortroligt rum, hvor du får hjælp til at løse enkeltstående og aktuelle problemer og til mere langvarig udvikling.

Start med en gratis og uforpligtende strategisamtale, og få klarhed over, hvordan du kommer videre.

Få løst et akTUELT problem - og fIND UD AF HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG VIDERE

FÅ EN GRATIS STRATEGISAMTALE

mit håndværk, din investering

Hvad kan du få ud af et Executive Coaching forløb?

Dybere selvbevidsthed og selvforståelse: Lær at udnytte både din frygt og dine styrker som drivkræfter.

Behersk det taktiske spil: Lær at navigere i organisatorisk kompleksitet. Vær to skridt foran dine interessenter - i stedet for at skulle tilpasse dig.

Mere energi, mere vitalitet: Lær at økonomisere med dine kræfter og identificerer den personlige vision, der skal genoplade batterierne.

Byg stærkere bånd: Udvikl dybere relationer i dit personlige og professionelle netværk. Bliv den leder andre søger råd og inspiration fra.

Styrk selvtillid og selvtilfredshed: Lær den gode fortælling om dig selv – og at handle fra den.

Mindre tvivl, større beslutsomhed: Lær at risikominimere og træffe kloge beslutninger på et spinkelt grundlag, uden at lide under ’decision fatigue’

Opnå indre fred: Find det niveau af indre ro og balance, der gør dig stærk i modgang og smidig når mulighederne byder sig.

Hvad kan du forvente?

Jeg er professionelt og personligt interesseret i menneskets evne til at være en kompromisløs og ypperlig udgave af sig selv. Ikke kun som et præsterende individ, men som et menneske, der bidrager til verden, får sine behov opfyldt og hviler i sin egen eksistens.

Det er almindeligt kendt, at jeg læner mig op ad buddhistiske traditioner. Min stil er direkte, handlingsorienteret, krævende – men ledsaget af varme, omsorg og humor. Jeg er kendt for at skubbe på, for at mine klienter realiserer deres egne ambitioner – også de ambitioner, der endnu ikke er erkendt.

 

hvordan foregår et executive coaching forløb?

Praktik & Pris

Forløbet kører over 5-6 måneder, hvor vi mødes 5 gange af cirka 2 timers varighed. Derudover har du altid adgang til mig på telefonen, hvor vi kan drøfte akutte problemstillinger og muligheder. Du vil opleve, at jeg er ved din side gennem hele forløbet.

Møderne foregår på Kellers Park v/ Vejle eller via Zoom, hvis du foretrækker det. I særlige tilfælde kan vi aftale at jeg kommer til dig.

Du kan aflyse uden varsel, og du vil blive prioriteret i forhold til hurtigt at finde en alternativ tid.

Pris for det samlede forløb er kr. 54.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.

Charlotte Mandrup er Danmarks mest avancerede coach.  Hun har i modsætning til de fleste andre to sider til sin praksis: en blød og en hård. Hun er hjemme i begge dele og det er derfor hun er en af Danmarks mest efterspurgte og væsentlige praktikere i sit fag.

Christian Madsbjerg

Writer, Founder RED ASSOCIATES

Jeg kan oprigtigt anbefale Charlottes tilgang til både mindfulness og coaching. Mit netværk, tidligere og nuværende kolleger, samt jeg har været i kontakt med begge dele. Hun er konkret og resultatorienteret, og så er hun troværdig: Hendes livsstil afspejler det, hun coacher og underviser i. Det er ikke banalt.

Pernille Tang Raschke

Direktør, HR og Organisationsudvikling, DI

De mange ledelsesroller, som man skal løfte for at skabe resultater, kan trække én i flere forskellige retninger og måske skubbe noget andet og vigtigere i baggrunden. Det er her Charlotte kommer ind i billedet. Hun styrker det fundament, man står på som menneske, så man får overskud til at dedikere ens ressourcer dér, hvor man gør organisationen stærkere.

Bodil Nordestgaard Ismiris

Administrerende direktør, LEDERNE

Jeg har læst bjerge af ledelsesbøger, modtaget sparring og gode råd fra topfolk i erhvervslivet. Men ingen bog eller guru har tilnærmelsesvis haft den impact for mig som leder og menneske, som Charlotte har. Hun har hurtigt identificeret de vigtigste områder at arbejde med og udfordret mig til at træde de store skridt. Altid med øje for resultater og mål. Såvel strategisk som operationelt. 

Nikolaj Hendriksen

CEO & Founder, HI RASMUS

vi tager en strategisnak om din udvikling

Sådan kommer du igang

Skriv dit navn og email i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og ganske uforpligtende samtale.

Der kan du fortælle mig om din ambition og dine behov – så vi sammen kan vurdere om jeg er den rette coach for dig.

Typisk udvikler samtalen sig til en kort coaching, hvor vi begge får et bedre overblik over din situation – og dine muligheder.