Executive Coaching

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Er du leder? Og søger du hjælp til udfordringer, der hverken egner sig til bestyrelseslokalet, middagsbordet eller cykelturen med kollegaen?

Måske står du i en af disse (eller lignende) situationer: Du er gået i stå i din karriere Du ved, du kan gøre det bedre – men ved ikke hvordan Du mangler inspiration til at bringe din organisation til næste niveau Du har opdaget, at du ikke længere er en del af indercirklen Du har en konflikt, der tapper din energi Du kommer ikke igennem med dine ønsker og forslag Du er ved at brænde ud – eller føler, at livet er tørt og goldt.

Hvad kan du forvente?

”Jeg er professionelt og personligt interesseret i menneskets evne til at være en kompromisløs og ypperlig udgave af sig selv. Ikke kun som et præsterende individ, men som et menneske, der bidrager til verden, får sine behov opfyldt og hviler i sin egen eksistens. Det er almindeligt kendt, at jeg læner mig op ad buddhistiske traditioner. Min stil er direkte, handlingsorienteret, krævende – men ledsaget af varme, omsorg og humor. Jeg er kendt for at skubbe på, for at mine klienter realiserer deres egne ambitioner – også de ambitioner, der endnu ikke er erkendt”.

Hvad er dit udbytte?

VI TAGER HÅND OM DIT PROBLEM

Dit problem er altid en mulighed for udvikling – eller som buddhisterne siger: ”Vores største udfordringer, er vores bedste lærere”.

Jeg ville gerne kunne sige, at du altid går fra et coachingforløb med en løsning på dit konkrete forretningsmæssige eller personlige problem. Det sker ofte, men ikke altid. Og hvis jeg vurderer, at du har et undertrykt, eksistentielt dilemma, et talent, der ikke er foldet ud – eller en livskrise, der lurer, tager vi fat i det i vores arbejde. Du får derfor muligvis ikke blot løst din aktuelle udfordring, men får en ny med i købet.

BLIV SKARPERE OG PRÆSTÉR BEDRE

Den vigtigste lederkompetence er evnen til at have en vågen, neutral og konstant opmærksomhed. At være nærværende, tilstedeværende og opfangende.

Opmærksomhed på ydre og indre forhold er forudsætningen for at kunne afkode organisationen, markedet, ejerne. Det er forudsætningen for at forvalte din egen tilstedeværelse, kompetence og energi. Og forudsætningen for at opdage, hvornår du bliver selvoptaget, magtdrevet og opgaveforført – og mister kontakten til den eller de, der sidder overfor dig. Opmærksomheden er den mekanik, du har brug for til at skelne mellem, hvornår du drives af bekymringen for ikke at slå til – eller forføres af drømme om din fremtidige succes (reagerer på fortidens følelsesmæssige indlæring), og hvornår du har opgaven for øje (handler rationelt og nutidigt).

FÅ DYBERE SELVINDSIGT

I et coachingforløb med mig kommer du helt ind til roden af hvem og hvad, du er. Selvindsigt er den næstvigtigste lederkompetence. Du har brug for at kende og forstå dine egne motiver, mentale mønstre og adfærdstræk. At vide, hvad du frygter og drømmer om. Og hvordan du reagerer, når skuffelsen sænker sig, når vreden eksploderer – eller når sorgen trænger sig på.

Som leder er det afgørende, at du har styr på dig selv. Har du ikke det, vil du blive tvunget til at ty til kontrol og selvundertrykkelse (som ældre generationer af ledere ofte har gjort). Det finder medarbejdere dog ingen inspiration eller autenticitet i. Det finder de derimod i det frie udtryk, der udspringer af et menneske, som grundlæggende accepterer sig selv – og dermed også er i stand til at acceptere andre.

At være god til relationer kræver selvindsigt. Og empati. Uanset hvor dygtig, du er til rationel analyse af individer eller grupper, når du ikke langt, hvis du ikke kan mærke dem – og ved, hvordan du selv virker på andre.

Hvordan foregår det?

Vi arbejder over en periode på 4-6 måneder, hvor vi mødes 5 gange af cirka 2 timers varighed. Møderne foregår på Kellers Park v/ Vejle eller online. Mellem vores møder har du hjemmearbejde tilpasset netop din situation. Det kan være både kropslige øvelser, mentaltræning, skriveopgaver og dialogopgaver.

Pris for det samlede forløb er kr. 42.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.

Det eksklusive og fortrolige rum

Samtaler med mig er et eksklusivt og fortroligt rum, hvor du får hjælp til problemer af både psykologisk og taktisk karakter. Det vil sige alt, der har at gøre med mentale og følelsesmæssige forhold mellem og i mennesker – fx:

  • Besvær med medarbejdere, kollegaer, bestyrelse
  • For meget kontrol og for lidt autenticitet
  • Usikkerhed om egen karriere eller talent
  • Magtmisbrug og afmagt
  • Udfordringer med job/privat-balancen
  • Organisatoriske problemer
  • Eksistentielle, mentale og følelsesmæssige belastninger.

Du kan få hjælp til at løse enkeltstående problemer – eller du kan bruge mig som fast sparringspartner over længere tid.

Start med en gratis og uforpligtende strategi-session – og få klarhed over, hvordan du kommer videre.

KUNDERNE SIGER …

”Charlotte forstår vores forretning, branche og marked, er meget resultatorienteret og fokuseret på at yde målbar værdi”

”… en ganske enestående person at arbejde sammen med. Det er med god grund, at Charlotte er en populær og efterspurgt rådgiver i vores kreds.”

”Charlotte’s broad experience, her personality and her mindful leadership approach makes the coaching very unique and powerful”

“She enables you to open up new perspectives. With her, you can find a solution for difficult challenges as well as a plan which is ready to implement”

Sådan kommer du i gang

Vi tager en strategi-snak om din udvikling – uden beregning. Skriv dit navn og email i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og ganske uforpligtende samtale om strategien for din udvikling. Her er hvad du kan forvente af vores snak:

  • Du bliver skarpere på din ambition og dine ønsker.
  • Du bliver bevidst om nogle af de mønstre, du skal ændre.
  • Du får en trin-for-trin plan for, hvordan du realiserer din ambition.

Hvis du ikke har lyst til at fortsætte efter samtalen, skilles vi bare som gode venner.