Bøger

Jeg er forfatter til en række fagbøger om autenticitet, mindfulness, ledelse. Flere af disse er blevet bestsellere. Herunder: ”Mindfulness i hverdagen”, ”7 mindfulness principper for ledere”. Derudover har jeg skrevet flere skønlitterære bøger, herunder et par thrillers der har været Amazon bestsellers.

Jeg har haft gode og mangeårige samarbejder med People’s Press og Politiken, men har besluttet at udgive min seneste fagbog selv. Markedet har ændret sig radikalt, siden jeg debuterede som forfatter, og den teknologiske udvikling har gjort at man idag kan producerer bøger langt nemmere end tidligere. Og så synes jeg faktisk der er ret sjovt at drive processen, fra de ide til færdig bog. Vi kalder forlaget Saturn Ink.

Guide til: Vær professionel på jobbet
“Vær professionel på jobbet”

Game of Greed: An engrossing Crime Thriller (Francis Scott-Wren Series Book 1) by [Larsen, Charlotte]Game of Greed 

Full of action and international intrigue, Charlotte Larsen’s intense thriller is also an examination of significant moral dilemmas including whether the end justifies the means, personal gain versus the greater good, and the righteousness of vigilante justice. An unusual mix of business, action, existential themes, and meditation. Readers will find themselves not only on a journey full of danger and violence but also of self-discovery.

Mindfulness på farten (Lydbog)
“Lydbogen er til dig, der vil bruge din tid undervejs til at lære og udvikle dig. Det er mindfulness i doser så små, at du kan passe dem ind i en travl hverdag – og dog mærke forskellen. “

Charlottes coaching var fantastisk. Hun stiller skarpt og præcist ind på det der kræver overvejelser.
Med lige blanding omsorg og skarphed bliver man stillet de rigtige spørgsmål, udfordret på det skal diskuteres.

— Betina Carlsen VP, Supporting Services, IT team