COACHING – DIN 3. KARRIERE

Er tankerne om din 3. karriere begyndt at presse sig på? Og er du i tvivl om, hvad den skal indeholde? Hvad der vil give mening for dig – og berige dit liv?

Måske er din 3. karriere stadig et stykke ude i horisonten – eller måske er den faretruende tæt på. Uanset hvor du er lige nu, er disse tanker og følelser et vigtigt signal om, at det er tid til at tage kontrollen – og aktivt begynde at forme dit arbejdsliv i den retning, der tjener dig (og verden) bedst.

Spørgsmålet er: hvordan får du klarhed over, hvor du skal hen?

Her kan forløbet Din 3. karriere hjælpe dig.

Din 3. karriere er et personligt udviklingsforløb, hvor jeg hjælper dig med at lægge grundstenen til en fantastisk 3. karriere.

BESTIL EN STRATEGISAMTALE


OM COACHING-FORLØBET

Forløbet tager afsæt i dér, hvor du er lige nu – og sammen opdager, udforsker og undersøger vi alle de ting, der baner vejen til en fantastisk 3. karriere for dig.

Vi undersøger, hvad der driver dig og formulerer sammen dit hvorfor – din helt personlige og unikke grund til at gå på arbejde.

Vi afdækker dit sweet-spot mellem det, du kan, det, du har brug for – og det, verden er villig til at betale for dig. Dér i smørhullet findes det, du skal tilbyde verden.

Når vi har dit sweet-spot på plads, går vi i gang med at lave en forretningsstrategi for dit MIG A/S (også selv om du ikke planlægger at starte egen virksomhed).

Jeg peger og prikker og går hårdere til dig, end du finder komfortabelt. Men jeg stopper ikke, før du med fast stemme kan forklare mig, hvad du vil bruge de næste 10 år af dit arbejdsliv på.

Lyder det som noget for dig?

Bestil en gratis strategi-samtale – og kom i gang nu!

HVAD KAN DU FORVENTE?

→ Find ind til dét, der virkelig driver dig

→ Formulér dit unikke hvorfor

→ Opdag dit sweet-spot (dét, du skal tilbyde verden)

→ Lav en forretningsstrategi for dit MIG A/S

→ Tag kontrollen over dit arbejdsliv – og se det på en ny måde

→ Få fuld klarhed over din 3. karriere.


Citat

KUNDERNE SIGER ...

”… udfordret mig til træde de store skridt. Altid med øje for resultater og mål.
Såvel strategisk og operationelt.”

”Med lige blanding omsorg og skarphed bliver man stillet de rigtige spørgsmål, udfordret på det, der skal diskuteres”

 

”Charlotte forstår vores forretning, branche og marked, er meget resultatorienteret og fokuseret på at yde målbar værdi”

 

”Hun styrker det fundament, man står på som menneske, så man får overskud til at dedikere ens ressourcer dér, hvor man gør organisationen stærkest”

 


SKAL VI MØDES FYSISK ELLER ONLINE?

MODEL A: FYSISKE MØDER

Vi arbejder over en periode af 3-4 måneder, hvor vi mødes 5 gange af ca. 1 times varighed. Mellem vores møder skal du lave research, møde mennesker, planlægge og eksekvere på de initiativer, vi aftaler.

Du får min seneste bog, ”Din 3. Karriere”, som værktøjskasse, men vi bruger også andre modeller og metoder, som jeg også anvender i Executive Coaching forløbene.

I København foregår samtalerne i mine lokaler på Svanemøllevej tirsdag eller torsdag. I Jylland kan vi mødes på Kellers Park i Brejning om mandagen.

Prisen for det samlede forløb er kr. 24.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.

MODEL B: ONLINE MØDER

Hvis du er dygtig til at eksekvere og har en god selvindsigt, kan et online-coaching forløb være en god model for dig. Vi kører fuldstændigt samme proces som i model A, men du skal lave mere af arbejdet selv. Vores seancer er kortere, hvilket betyder, at jeg er mere rådgivende og instruerende. Vi dykker ikke så langt ned i dit indre univers, men fokuserer på handling og fremdrift.

Forløbet kører over 3 måneder med 6 samtaler på Skype eller FaceTime.

Du får bogen ”Din 3. Karriere” som en del af forløbet.

Prisen for det samlede forløb er kr. 14.500,- ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.


SÅDAN KOMMER DU I GANG

Lad os tage en strategi-snak om din udvikling – uden beregning. Skriv dit navn og e-mail i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og ganske uforpligtende samtale om strategien for din udvikling. Her er hvad du kan forvente af vores snak:

  • Du bliver skarpere på dine ønsker til fremtiden
  • Du bliver bevidst om nogle af de mønstre, du skal ændre
  • Du får en trin-for-trin plan for, hvordan du realiserer dine ønsker.

Hvis du ikke har lyst til at fortsætte efter samtalen, skilles vi bare som gode venner.

SKAL DU HAVE GODKENDELSE?

Skal din chef eller HR godkende dit coaching-forløb? Klik på knappen herunder – og print siden, der giver dem overblik over, hvad virksomheden vinder ved denne investering i dig.

Overbevis din chef

BESTIL EN STRATEGISAMTALE