MIG A/S - Sådan skaber du din 3. karriere

 af Charlotte MandrupUdgivet april 2019

En bog undfanges som en gnist af inspiration; enten flygtig og uklar eller skarp og uomgængelig. Jeg kender til begge dele, men det var en helt tydelig og klar ide, der førte mig til tasterne med den bog, du sidder med nu.

Gnisten til bogen kom fra mit arbejde som executive coach, hvor jeg længe har været stærkt optaget af, at mine klienter finder friheden, om ikke før, så i det, jeg kalder den 3. karriere. Jeg hørte mig selv rådgive om de samme praktiske og psykologiske metoder til at tage kontrollen over arbejdslivet og tiden, indtil det en dag gik op for mig, at de metoder burde komme mange flere til gavn.

Men der var også en mere nagende fornemmelse af, at vi er kommet til et punkt, hvor det ikke kun er eksistentielt nødvendigt for hver enkelt af os at kræve friheden til at bestemme over vores bidrag til samfundet, vores arbejde og vores tid – men at vi som samfund er nødt til at ændre vores tilgang til arbejdslivet.

 

Charlotte Mandrup

April 2019

“Jeg er meget begejstret for MIG A/S 🙂 Tak for den!”

“Jeg har med stor begejstring læst Charlotte Mandrups bog MIG A/S. Bogen giver et kritisk, ærligt og humoristisk bud på hvad det egentlig er vi kæmper med som almindelig lønmodtagere i Danmark”

“Midt i min egen transformation har jeg fundet stor inspiration i bogen. Charlotte sætter ord på fænomener jeg har mærket længe: at værdierne rykker fra præstation og resultat til kreativitet, skabelse og eksistens. Hun kigger kritisk på hvad er et arbejde og hvordan vi holder en passende og professionel distance til det”

“Bogen er fyldt med øvelser til egen reflektion og tvinger således læseren med på en rejse, hvor guldkornene ikke kun bliver foræret, men man skal tænke selv”

“Jeg har fundet stor hjælp i øvelsen om at finde mit Sweet-Spot. At tillade mig selv at give plads til hvad mine behov er og så derefter se hvor de møder mine evner og verdens behov.

“Jeg vil anbefale alle i den arbejdsduelige alder at læse denne bog “


”Jeg havde allerede læst en anden af dine bøger (“Vær professionel på jobbet”), så jeg havde derfor en vis tillid til, at indholdet ville være gennemtænkt og værdifuldt. Jeg købte bogen, selvom jeg som 36 år ikke definerede mig selv på vej mod min 3. karriere endnu, men skimmede dog kort, at du skrev, at man alligevel godt kunne få glæde af den – Og det har jeg i den grad fået.”

”Din bog har været en fast støtte – både mentalt og praktisk – ift. at udvikle og gøre mine idéer konkrete og bevæge mig ud af den udefinere sti som selvstændig.”

”Både bogens første halvdel om arbejdsmarkedet, men især sidste halvdel med praktiske øvelser og spørgsmål har hjulpet mig utroligt meget med at blive klar og føle jeg kunne bevæge mig i den rigtige retning.” 

”Jeg har ædt din bog fra ende til anden og har fundet utrolig mange brugbare ting i den. Jeg har blandt andet fornøjelsen af at have afsat en dag i den kommende weekend, hvor jeg arbejder med mine produkter ud fra din model.”

Din bog er en kæmpe inspirationskilde for mig og trøster, hjælper og løfter, når jeg synes, dagene bliver lidt tunge, for det er de naturligvis og humørsvingningerne er godt nok til at tage og føle på … 

Illustration fra bogen