MINDFULNESS & PERSONLIG UDVIKLING

VINTERRETRÆTE SAMSØ JANUAR 2021
JA, JEG VIL MED

VINTERRETRÆTE JANUAR 2021

KOM MED TIL SAMSØ

I januar mødes vi til retræte på skønne Samsø.

Dagene vil være kortere, lyset svagere og måske er Covid-19 situationen fortsat vores drilske partner i planlægningen. Netop der – i den dybeste vinter skal vi undersøge styrken og den spændstige lethed i mindfulness og finde en form på vores individuelle professionelle liv i omskiftelige tider som disse.

Retrætet handler ikke om afslapning; den har vi haft nok af efter måneder med lock-down og restriktioner og hjemmearbejde. Derimod trænger vi til at stramme energien, slippe frygten og fokusere på det vi kan kontrollere.

retrætets emne: hvordan former jeg det bedste arbejdsliv i en omskiftelig tid?

Programmet

Retrætet forløber fra fredag 22. januar kl. 14.00 til søndag 24. januar kl. 14.00Mellem-rummet, der ligger i smuk pagt med naturen i Tanderup på Samsø.

Jeg lover der bliver masser af meditationer, god (og sund) mad, åndedrætsøvelser, grin, dårlig humor, refleksioner og dybe samtaler. Sammen vil vi undersøge emnet: Hvordan former jeg det bedste arbejdsliv i en omskiftelig tid?

I den forbindelse vil der være mulighed for en kort personlig coaching.

Vi udfører karma-yoga, hvilket betyder at vi alle indgå i arbejdsgrupper, der skal sørge for at opholdet bliver så nydelsesfuldt og komfortabelt som muligt. Karma-yoga er en praksis, der træner evnen og vilje til at bidrage fællesskabet uden at forvente egen vinding.  

 

Pris

Kr. 4.200, – for deleværelse. Tillæg for eneværelse er kr. 1.900, – Priserne er inkl. moms. Vi har begrænsede pladser for at kunne tilbyde sunde og sikre forhold. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle princippet og din plads er sikret når retrætet er betalt.

Hvem kan deltage?

Retrætet er for dig, der har eller har haft en meditationspraksis og som har et grundlæggende kendskab til mindfulness. 

Hvis du er nybegynder og alligevel gerne vil med, kan du kvalificere dig ved at gennemføre Mindfulness i Hverdagen programmet som online kursus.

Garanti

Hvis du bliver syg og ikke kan deltage, kan du vælge at lade en anden få din plads – eller du kan deltage på det næste retræte. Hvis officielle restriktioner tvinger os til at aflyse, så flytter vi retrætet og du er sikret din plads på det førstkommende retræte. 

fokus, energi & styrke

Retrætets indhold

Retrætet forløber fra fredag 22. januar kl. 14.00 til søndag 24. januar kl. 14.00 på Mellem-rummet, der ligger i smuk pagt med naturen i Tanderup på Samsø. Jeg lover der bliver masser af meditationer, god (og sund) mad, åndedrætsøvelser, grin, dårlig humor, refleksioner og dybe samtaler.

Sammen vil vi undersøge emnet: Hvordan former jeg det bedste arbejdsliv i en omskiftelig tid?  I den forbindelse vil der være mulighed for en kort personlig coaching.
 
Vi udfører karma-yoga, hvilket betyder at vi alle indgå i arbejdsgrupper, der skal sørge for at opholdet bliver fint og komfortabelt som muligt. Karma-yoga er en praksis, der træner evnen og vilje til at bidrage til  fællesskabet uden at forvente egen vinding.

Sagt om 

Charlotte

“… en instruktør, der “tager sin egen medicin” og har en personlig integritet omkring mindfulness. Det lever Charlotte i allerhøjeste grad op til!!”

“Charlotte Mandrup er fantastisk god til at formidle, være nærværende og skabe tilhørsfølelse. Udover det er hendes erfaring og viden jo stor og ikke til at tage fejl af.”

“Andre har forsøgt uden held, men Charlotte lærte mig at meditere.”

“Du skabte en atmosfære af accept, varme og nysgerrighed tilført en passende mængde humor, så det aldrig blev selvhøjtideligt.”

“Charlotte formidler med sin vanlige faglighed, topprofessionelt og med det varme glimt i øjet, der er så kendetegnende for hende.”

“Du er en eminent god formidler og taler direkte til mig.”

DIN GUIDE OG UNDERVISER

Charlotte Mandrup

Jeg udgav den første danske bestseller om mindfulness i 2007. Siden da er det blevet til yderligere 3 bøger om mindfulness, træning af mange hundrede ledere på Mindful Leadership programmet, som min virksomhed kørte fra 2007 til 2015, samt foredrag og undervisning af tusindevis af mennesker.

Min egen praksis startede i midten af 1980’erne og er aldrig stoppet. Jeg har truffet nogle radikale livsvalg som følge heraf for at sikre en livstil, der levner plads til fordybelse og sansning og det meget rolige liv. Men det behøver du ikke gøre. Man kan godt leve et mindfuldt OG travlt liv. Det er bare lidt sværere.

skriv til mig, hvis du vil vide mere om retrætet

Det med småt: I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før retreatstart tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. Ved afbud senere end 14 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.