Mindfulness med Mandrup

Ro, styrke & lethed til at gøre det, du ønsker

Nu får du adgang til alle mine tricks og til det fællesskab, der kan hjælpe dig med at få mindfulness ind under huden som en vane du ikke slipper igen. For hvad der svarer til 3 Café Latte om måneden.

Mindfulness er så intuitivt og nemt at lære … faktisk ved du det meste allerede. Men det er svært at holde fast i på samme måde, som de første gange i fitness-centret er en fest, hvorefter de gode intentioner alt for ofte skrider.

Ja, jeg vil gerne være med

PRØV GRATIS I 30 DAGE

Brug koden: JULY20 når du melder dig ind og få en måned gratis. Du kan til enhver tid melde dig ud igen.


Mindfulness lærer os at fokusere og skelne mellem fakta og fortolkning, hvilket giver os ressourcer og klarhed til at opnå det vi ønsker.

Mindfulness er et af de mest effektive våben mod perfektionisme, usikkerhed og utryghed. Vi lærer at sige pyt, at acceptere hverdagen som den er lige nu … og lige nu.

Mindfulness minder os om at vi er gode nok præcist som vi er, at vi er værd at elske og ikke behøver præstere, være flittige, dygtige, ofre os eller lave om på os selv for at være.

Mindfulness banker krisens konsekvenser på plads og giver os perspektiv på livet og på verden og strækker tiden ud så den ikke tyranniserer os.

Hvordan virker mindfulness? Meditations- og koncentrationstræning styrker de neurale kommunikationsveje, og der sker en helt konkret fysisk ændring i hjernen. På ganske samme måde som fysisk træning styrker vores muskler i kroppen, styrkes hjernens kapacitet og fleksibilitet af mental træning. Flere områder af hjernen påvirkes positivt og holder sig ung længere, for eksempel den frontale del af hjernen, også kaldet ”executive mind”, som bl.a. styrer beslutninger, kompleks tænkning og selvbevidsthed. Endvidere har meditation indflydelse på hjernestammen og dermed en indirekte og positiv indflydelse på vores centralnervesystem, der bl.a. styrer vores kamp/flugt- reaktioner under stress.


Hvad får du ud af mindfulness?

Igennem 8 år samlede vi selvevalueringsdata fra omkring 800 deltagere, der gennemførte mindfulness-kurser. De gode resultater forudsætter daglig meditation og efterlevelse af mindfulness-principperne, men hvis du er villig til det, kan du regne med betydelige forbedringer. Bemærk, at tallene repræsenterer den kortsigtede gevinst. Noget vil gå tabt med tiden, hvis man ikke holder træningen vd lige.

Her er et repræsentativt eksempel fra et medarbejderhold:

Nærvær: 40%

Selvindsigt: 12%

Præstationsklarhed: 34%

Mental spændstighed: 31%

Effektivitet: 18%

Følelsesmæssig kontrol: 35%

Koncentration: 36%

Og her et lederhold:

Nærvær: 48%

Selvindsigt: 7%

Præstationsklarhed: 16%

Mental spændstighed: 25%

Effektivitet: 23%

Følelsesmæssig kontrol: 47%

Koncentration: 45%

Hvad har LIVE meditation betydet for deltagerne?

Det har flyttet mig mentalt meget meget langt. Jeg er imponeret over hvor stor forskel det har gjort for mig. 

Det har været en fantastisk gave at meditere med dig

Tusinde tak for at hjælpe med at skabe ro i kaos

… har givet mig en rod og en indsigt i mig selv som menneske, samt en forståelse for mine reaktioner.

En smuk og skøn måde at starte dagen på.

Jeg er så taknemmelig, du har åbnet en ny dør for mig, til glæde og livskvalitet.

 Det har fået mig til at reflektere over mit liv og min hverdag og det har været godt for mig.

Det har været en fantastisk rejse med dine skønne meditationer

Tak for at bringe ro og balance med i dagene

Jeg er nu bevidst om følelser og tanker, som kan begrænse mig i min ledelsesopgave, og som qua bevidstheden kan vendes til styrker i min ledelsesstil

Har haft det så godt efter dine morgenmeditationer

… at starte dagen med din skønne guidance og et fast holdepunkt på meditationspuden

Jeg kan bryde hidtidige mønstre og skabe nye

Det har betydet mere end du aner!

… det stabile i en verden der snurrer lidt for hurtigt rundt for tiden


Hvad indeholder abonnementet?


Abonnementspris og tilkøb

Månedsabonnement kr. 129,-

Årsabonnement kr. 1300,-

Tiden er ikke til at forpligte sig økonomisk, derfor kan du uden varsel opsige dit abonnement til udløbet af den periode du har betalt for.

Prisen er sat lavt af hensyn til Covid-19. Den vil blive højere, når/hvis økonomien vender tilbage til noget mere normalt.

Du får en gratis måned for hver deltager du bringer til fællesskabet.

Hvis du ikke har nogen penge, så send en mail til cm@charlottemandrup.com og du får abonnementet uden beregning. Jeg ønsker ikke økonomi skal stå i vejen for at nogen – der har brug for og lyst til at være med – ikke kan være det.

Du kan tilkøbe individuelle samtaler med mig til halv pris af mit vanlige coaching-honorar; nemlig kr. 1900,-.

Du kan også tilmelde dig circles: månedlige, faciliterede online-workshops á 2 timer, hvor vi i mindre grupper drøfter, undersøger og træner et givet emne. Der vil være circles indenfor karriere, ledelse, spiritualitet, hvis interessen er tilstede. Pris: kr. 500,- pr. workshop.

Du kan købe gavekort til venner og familie. enten som måneds- eller årsabonnement.

Brug kontaktformen til højre og skriv hvad du ønsker at tilkøbe.


Om mig & mindfulness

Jeg udgav den første danske bestseller om mindfulness i 2007. Siden da er det blevet til yderligere 3 bøger om mindfulness, træning af mange hundrede ledere på Mindful Leadership programmet, som min virksomhed kørte fra 2007 til 2015, samt foredrag og undervisning af tusindevis af mennesker.

Undervejs mistede jeg nogle klienter, der syntes at nu blev det lige lidt for hippie-agtigt. Måske fordi de fleste af mine klienter kommer fra den meget blå  ende af erhvervslivet: advokater, banker, investeringsvirksomheder, kapitalfonde etc.

Min egen praksis startede i midten af 1980’erne og er aldrig stoppet. Jeg har truffet nogle radikale livsvalg som følge heraf for at sikre en livstil, der levner plads til fordybelse og sansning og det meget rolige liv. Men det behøver du slet ikke gøre. Man kan godt leve et mindfuldt OG travlt liv. Det er bare lidt sværere.

Sådan kommer du i gang

Når du har meldt dig ind, modtager du en velkomstmail, der fortæller hvor du finder meditationerne og alle de andre ting, der indgår i dit abonnement.

Ja, jeg vil gerne være med