SKAB RO, SELVSIKKERHED OG GLÆDE HOS DIG SELV OG ANDRE

Lær MINDFUL COACHING

JA, FORTÆL MIG MERE OM KURSET

Lær at skabe ro, selvtillid og glæde

 – for dig selv, dine kunder og medarbejdere

Med baggrund i mindfulnessfilosofi og -praksis, bruger vi coachingredskaber til at hjælpe andre med at minimere bekymringer, usikkerhed og forstyrrelser.

Som leder har du set dine medarbejderes øjne flakke, oplevet deres mangel på effektivitet og mærket deres uro.

Som rådgiver eller coach har du oplevet ikke at kunne trænge igennem til dine kunder eller at de ikke førte forandringerne ud i livet.

Lær hvordan du gennem mindful coaching kan få mennesker til at rykke sig. Og samtidig hvile mere i din egen autenticitet og styrke.

På dette integrerede kursus, knytter vi spirituel indsigt med praktisk eksekvering – en disciplin jeg har forfinet gennem mere end end 30 år – så du raffinerer dine virkemidler som leder eller rådgiver med en dybere selvindsigt og selvbevidsthed.

Mindful Coaching

  • Live og replay undervisning
  • Personlig coaching
  • Undervisningsmateriale
  • Feedback på mindful coaching
  • Meditationsvideoer
  • Certificeringsbevis

Pris: 9.500,- kr. ekskl. moms.

Tilmeld mig
Læs praktisk info >

Jeg kan oprigtigt anbefale Charlottes tilgang til både mindfulness og coaching.

Mit netværk, tidligere og nuværende kolleger, samt jeg har været i kontakt med begge dele. Hun er konkret og resultatorienteret, og så er hun troværdig: Hendes livsstil afspejler det, hun underviser i. Det er ikke banalt.

Deputy Director General – HR, member of the board at DI – Dansk Industri

Charlotte Mandrup

Charlotte Mandrup er Danmarks mest avancerede coach. Hun har i modsætning til de fleste andre to sider til sin praksis: en blød og en hård.  Hun er hjemme i begge dele og det er derfor hun er en af Danmarks mest efterspurgte og væsentlige praktikere i sit fag.

Christian Madsbjerg
Founder Red Associates

 

 lad dig aldrig nøje

Hvad indeholder kurset?

DU FÅR VIDEN, TRÆNING OG REDSKABER

Kurset løber over 8 uger og er designet, så du kan tilpasse det en travl hverdag. Undervisning og feedback foregår live, men hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du se videoerne, når det passer dig – og i øvrigt så tit som du ønsker.

Live & Replay
undervisning

Hver uge er der live undervisning i mindfulness-filosofi og teknikker til mindfulness coaching.

Meditationsvideoer

25 forskellige meditations-videoer til dit eget brug og som inspiration til at skabe dit eget materiale.

Personlig coaching

Personlig og fortrolig coaching på dine unikke muligheder og barrierer for at hjælpe andre gennem mindfulness coaching.

Feedback på
mindful coaching

Hver uge giver jeg feedback på to deltageres stil og teknik indenfor mindful coaching (alle får feedback i løbet af kurset).

Undervisnings-
materiale

Undervisningsmateriale, så du kan udvikle din egen værktøjskasse.

Certificeringsbevis

Ved afslutning modtager du certificeringsbevis for gennemførelse.

det kræver en investering fra din side

Praktik

Du skal regne med en investering på 5 timer i ugen. dertil kommer din træning, men den vil du opleve som en forbedring af det arbejde du allerede laver. 

Endvidere skal du være villig til at give af dig selv, vise dine sårbarheder og tage rummeligt og venligt mod andres usikkerhed. 

Pris: 9.500,- kr. ekskl. moms. 

Kursustider: oktober-november 2022

Antal pladser: Fordi jeg giver personlig feedback og coaching er der begrænsede pladser. 

Certificering: Ved kursets afslutning modtager du et certificeringsbevis for gennemførelse. 

ONLINE KURSUS

LÆR MINDFULNESS COACHING

Referencer 

Sagt om Charlotte

“… en instruktør, der “tager sin egen medicin” og har en personlig integritet omkring mindfulness. Det lever Charlotte i allerhøjeste grad op til!!”

“Charlotte Mandrup er fantastisk god til at formidle, være nærværende og skabe tilhørsfølelse. Udover det er hendes erfaring og viden jo stor og ikke til at tage fejl af.”

“Andre har forsøgt uden held, men Charlotte lærte mig at meditere.”

“Du skabte en atmosfære af accept, varme og nysgerrighed tilført en passende mængde humor, så det aldrig blev selvhøjtideligt.”

“Charlotte Mandrup er Danmarks mest avancerede coach. Hun har i modsætning til de fleste andre to sider til sin praksis: en blød og en hård.  Hun er hjemme i begge dele og det er derfor hun er en af Danmarks mest efterspurgte og væsentlige praktikere i sit fag.”

“Charlotte formidler med sin vanlige faglighed, topprofessionelt og med det varme glimt i øjnene, der er så kendetegnende for hende”

skriv til mig, hvis du vil vide mere om kurset

DIN GUIDE OG UNDERVISER

Charlotte Mandrup

Jeg udgav den første danske bestseller om mindfulness i 2007. Siden da er det blevet til yderligere 3 bøger om mindfulness, til træning af mange hundrede ledere samt foredrag og undervisning af tusindevis af mennesker.

Sideløbende har jeg opbygget et stærkt brand indenfor executive coaching og er en af de få danske coaches, der har rådgivet departementschefer, CEO’er, partiledere, fagforeningsformænd, advokatpartnere med mange flere. 

Min egen mindfulnesspraksis startede i midten af 1980’erne og er aldrig stoppet. Jeg har truffet nogle radikale livsvalg for at sikre en livstil, der levner plads til fordybelse og sansning og kreativitet.

Men det behøver du ikke gøre. Man kan godt leve et mindfuldt OG travlt liv.

Det er bare lidt sværere.