Vi coacher og sparrer så længe, det er nødvendigt. Ganske gratis.

Vi har besluttet at bringe vores faglige kompetencer og personlige erfaring i spil på en måde, der kan hjælpe den enkelte. Derfor tilbyder vi coaching og ledelsessparring uden beregning, så længe det er nødvendigt.  Du kan booke en tid med den af os, du synes bedst passer til dig og din situation – eller du kan vælge den første ledige. Vær sød at afbooke, hvis du ikke kan overholde aftalen, da vi forventer en ret lang kø.

BESTIL TID HER
Bemærk, vores bookingsystem fungerer ikke perfekt endnu. Hvis du har problemer, så skriv en mail om hvem du ønsker at tale med.

 

 

Du kan ringe til os med emner som:

  • Hvordan motiverer og betrygger jeg mine pressede medarbejdere?
  • Hvordan bygger jeg en struktur i hverdagen så dagen ikke skrider for mig?
  • Hvordan håndterer jeg min egen frygt?
  • Hvad stiller jeg op med min virksomhed, der er på vej mod alvorlig krise?
  • Hvad gør jeg med min ensomhed?
  • Hvordan håndterer jeg mine medarbejderes eller min families frygt?
  • Hvordan kommer jeg videre, hvis jeg mister mit job?
  • Hvordan holder jeg fat i meningen under krisen?
  • Hvordan håndterer jeg konflikter i familien?

Hvem er vi?

Vi har alle meget lang erfaring med coaching eller ledelsessparring og kan derfor nå meget på kort tid. Samtalerne varer cirka 30 minutter og foregår over telefonen. Vi vil bede dig sidde klar ved telefonen på det tidspunkt du har booket, så ringer vi dig op. Sørg gerne for at være et sted, hvor du kan tale uforstyrret og tage noter.

Vi plejer at arbejde med mere erhvervsrelaterede emner, men i disse tider er livets eksistentielle spørgsmål og hverdagens følelsesmæssige og mentale udfordringer det, der fylder mest.


Lene Brix

Lene Damsbo Brix er arkitekt med særligt fokus på bæredygtigt byggeri. Hun driver virksomheden MATTER og rådgiver dagligt private som offentlige bygherrer. Hun har udviklet to succesfulde arkitektvirksomheder og nu i gang med den tredje.

Lene har dyb erfaring med de menneskelige processer og psykologiske dynamikker, der opstår i forandringer. I mere end 25 år har hun ledet og faciliteret store, komplekse projekter i Danmark og udlandet og har demonstreret en unik evne til hurtigt at finde den rigtige løsning, når ting brænder sammen.

Lene er dygtig til forretningsudvikling for SMV og vil kunne hjælpe enhver mindre virksomhed med ideer og forslag til den omstilling de står overfor i disse uger og måneder.

Ledelsessparring med Lene vil giver dig energien, ideerne og handlekraften til at gå forrest som leder gennem krisen.

Lenes CV

BESTIL TID HER

RENE STENVANG

René Stenvang er virksomhedsejer og en aktiv forkæmper for bæredygtighed.  Han har haft sit internationale virke gennem 30+ år både i internationale koncerner og som iværksætter.

Han har især stor erfaring med drift i Østeuropa og kendskab til Asien. Hans talent er operational excellence, problemidentifikation og udvikling af løsningsmodeller samt at motivere mennesker til den ekstra indsats.

Han kan sparre om dine konkrete driftsmæssige udfordringer og implementeringsplaner, han forstår kunderejsen i online og fysisk handel og service indenfor B2B og B2C.

René har særligt fokus på det gode lederskab, på bæredygtighed og optimering af forretningsmodeller i SMV.

En sparring med ham vil give dig overblik over din situation og mulige løsningsmodeller, gå-på-mod og en entydig forståelse af, hvad du skal gøre. Og han vil holde dig til et sundt cashflow.

Renés CV

BESTIL TID HER

DEWI DYLANDER

Dewi Dylander er underdirektør i PKA med ansvar for bæredygtige investeringer og særlig erfaring med statslige organisationer og rådgivningsbranchen. Hun har ledet specialister og højtuddannede gennem mange år og besidder således en særlig forståelse for DJØFere og deres arbejdsvilkår. Hendes faglige speciale er dyb indsigt i finansielle og juridiske problemstillinger på internationalt og nationalt niveau.

Dewi er særlig optaget af bæredygtige investeringer, dynamikken der kommer af politisk styrede organisationer samt af de udfordringer direktioner og bestyrelser sidder med i denne tid.

Du vil opleve en ledelsessparring med Dewi som indsigtsfuld og afklarende. Du vil få hjælp til at analysere kompleksiteten i din situation og identificere den rette og nødvendige indsats.

Dewis CV

BESTIL TID HER

Pernille Tang Raschke

Pernille Tang Raschkes styrke er relationer. Hun har en grundlæggende kærlighed til mennesket.

Hendes mangeårige virke som HR direktør og før det som ledelseskonsulent har givet hende en dyb forståelse for organisatoriske dynamikker, for ledelse i kriser og fredstid samt især for den rolle, som relationer spiller i vores professionelle liv.

Pernille er særligt optaget af selvindsigt, etik og menneskets livslange udvikling.

Du vil opleve en coaching med Pernille som støttende og empatisk, og du vil forlade samtalen med en dybere forståelse af, hvem du er, og hvad du skal gøre.

Pernilles CV

BESTIL TID HER

LINE BAUN DANIELSEN

Line Baun Danielsen er journalist, kommunikationsrådgiver og ejer af LBD Kommunikation Aps. Efter næsten 20 år i tv-branchen, har hun dækket alle genrer fra nyheder, sport, debat til events og underholdning.

Line har en solid ballast i at formidle og kommunikere budskaber både i medierne og ansigt til ansigt. Hun brænder for at få andre til at brænde igennem, og hjælper i dag virksomheder, fonde, politikere og privatpersoner med at formulere og levere budskaber til andre. Både når det gælder hjemmesider, krisekommunikation eller politiske dagsordner.

Line driver desuden bloggen ’På bloggen med Line’ målerettet kvinder 45+. Her skriver hun både om karriere, familie og kvindeliv.

En ledelsessparring med Line giver dig større klarhed over dit budskab og forståelse for den kommunikationsproces, der er mest effektiv til dit formål.

Lines CV 

BESTIL TID HER

MARTIN BRANDT FRIIS

Martin Brandt Friis har gennem 20+ år rådgivet ledelser og organisationer i danske og internationale virksomheder. Hans erfaring stammer overvejende fra store koncerner, hvor han har arbejdet i såvel moder- som datterselskaber.

Martin har en særlig forståelse for de ledelsesmæssige udfordringer der opstår under kriser og forandringer. Han forstår både menneskelige psykologi og organisationens strukturelle og kulturelle dynamikker og kan derfor coache på både ledelses- og medarbejderniveau.

Martins samtalestil er anerkendende og nysgerrig. Han har en evne til at bringe det bedste frem i andre gennem respektfulde spørgsmål. Du vil opleve at få nye vinkler på din problemstilling, nye handlemuligheder og mere selvtillid.

Martins CV

BESTIL TID HER

LONE BELLING

Lone har 25+ års erfaring som ledelses- og organisations-konsulent med særlig viden om den offentlige sektor og i særdeleshed uddannelses-systemet. Hun forstår processerne og udfordringerne og kender vilkårene for den offentligt ansatte bedre end de fleste. Hun har en enestående kombination af dyb menneskelig indsigt og stor handlekraft. Hun mestrer det at bevæge sig fra det store til det nære i en samtale.

Udover sin organisatoriske indsigt og forståelse trækker Lone også på erfaringer fra mangeårigt arbejde med selvudvikling, konflikthåndtering og sunde relationer.

Lone har særligt fokus på empati, etik, bæredygtighed og mindfulness.

Hendes samtalestil er støttende og omsorgsfuld, og du vil forlade samtalen med en dyb følelse af at blive mødt, hørt og forstået.

Lones CV 

BESTIL TID HER