Jeg hjælper dig til at skabe din 3. karriere

Når vi har rundet de 40 år, har vi en klar fornemmelse af, at karrieren enten stadig er stejl og spændende (de færreste af os) eller at vi endnu ikke helt har foldet vores potentiale ud. Vi er, så at sige, endnu ikke blomstret, selvom det er højsæson. I 40’erne og 50’erne begynder de fleste af os få gentagelsernes og kedsomhedens askesmag i munden. ”Er det her virkelig det?” spørger vi os selv.

Det er nu, når disse følelser og tanker dukker op, at det gælder op at tage kontrollen over din karriere og aktivt begynde at forme dit arbejdsliv liv i en retning, der tjener både dig og verden. Det er nu, du skal ringe til mig.

Det rører mig altid dybt, når jeg ser det forklarede udtryk i ansigtet på et menneske, der pludseligt både indser og ejer deres eget formål og mening. Det er som at få et glimt af selve den menneskelige vilje og kraft.

Ofte er det mennesker, der enten selv kører surt i deres aktuelle professionelle liv, eller som får hjælp i form af en afskedigelse. Begge dele kan føles som nederlag, men med fælles hjælp vender vi situation til en sejrsskammel. Jeg peger og prikker og går hårdere til dig end du finder komfortabelt. Men jeg stopper ikke, før du med meget fast stemme kan forklare mig, hvad du vil bruge de næste 10 år af dit arbejdsliv på.

Processen

Vi undersøger hvad der driver dig og formulerer sammen dit hvorfor; nemlig din helt personlige og unikke grund til at gå på arbejde. Den skal du kende.

Vi afdækker dit sweet-spot mellem det, du kan, det, du har brug for og det, verden er villig til at betale dig for. Der, i smørhullet, findes det du skal tilbyde verden.

Når vi har det på plads, går vi i gang med at lave en forretningsstrategi for dit MIG A/S.

En af grundideen i Din 3. Karriere, er at du ændrer din indstilling fra at være lønmodtager, til at drive en selvstændig forretning. Det er muligt du forsat har et job i den samme virksomhed, men du er ikke længere i lommen på den eller forpligtet overfor den. Det er en radikalt anderledes måde at betragte sit arbejdsliv på. Meget mere kreativt og frit.

Lyder godt, ikke? 

Praktik: fysiske møder

Vi arbejder over en periode af 3-4 måneder, hvor vi mødes 5 gange af cirka 1 times varighed. Mellem vores møder skal du lave research, møde mennesker, planlægge og eksekvere på de initiativer vi aftaler.

Du får min seneste bog, ”Din 3. Karriere” som værktøjskasse, men vi bruger også andre modeller og metoder, som jeg også anvender i Executive Coaching forløbene.

I København foregår samtalerne i mine lokaler på Svanemøllevej tirsdag eller torsdag. I Jylland kan vi mødes på Kellers Park i Brejning om mandagen.

Prisen for det samlede forløb er kr. 19.800, – ekskl. moms. fakturering sker ved forløbets opstart.

Praktik: online møder

Hvis du er dygtig til at eksekvere og har en god selvindsigt, så kan et online-coaching forløb være en god model for dig. Vi kører fuldstændigt samme proces som ovenfor, men du skal lave mere af arbejdet selv. Vores seancer er kortere, hvilket betyder at jeg er mere rådgivende og instruerende. Vi dykker ikke så langt ned i dit indre univers, men fokuserer på handling og fremdrift.

Forløbet kører over 3 måneder, med 6 samtaler på Skype eller Face Time.

Du får bogen ”Din 3. Karriere” som en del af forløbet.

Prisen for det samlede forløb er kr. 12.800, – ekskl. moms. Fakturering sker ved forløbets opstart.

Hvordan kommer du igang?

Skriv til mig på kontaktformen her på siden. skriv gerne et par linier om, hvorfor du ønsker at komme igang med din 3. karriere. Så ringer jeg til dig, og vi kan tale om, hvilket forløb der passer bedst til dine behov og hvad du konkret håber at få ud af det.

Læs mere

Læs min kronik om den 3. karriere fra Berlingske Business