ERHVERVSCOACHING – FÅ MEGET MERE UD AF DIN INDSATS

Erhvervscoaching indeholder 5 trin.

 1. Vi starter med at formulere ambitionen for dit arbejdsliv. Og det bliver en ambitiøs ambition. En, der vil kræve, at du må strække dig og anstrenge dig og bevæge dig et pænt stykke ud i ukendt og måske endda lidt skræmmende land.
 2. Når vi har den på plads, undersøger vi de mønstre, der står i vejen. Der er tankemønstre, der engang tjente dig godt, men som i dag er uhensigtsmæssige. De skal ændres. Du har vaner, der står i vejen for det liv, du ønsker. De skal erstattes med gode, sunde vaner.
 3. I takt med at du ændrer dine tankemønstre og vaner, vil du gradvist opdage, at verden ser noget bedre ud, og at du selv er større, sejere, dygtigere, end du troede. Så derfor genbesøger vi ambitionen for at være sikker på, at den er … ambitiøs nok.
 4. Nu laver vi en plan for de eksterne forhold, du skal ændre. Det kan være din ledelsesstil, din tidsstyring, dine prioriteter. Men det kan også være mere radikale forhold. Måske er der nogle mennesker i dit liv, der ikke længere skal være der. Eller det kan være praktiske forhold, der skal være anderledes, lige fra transport til indretningen af dit kontor. Pointen er, at uanset hvad der skal til, får vi det omsat til nogle handlinger, som er realistiske at gennemføre.
 5. Efterhånden som du implementerer din plan, vil der være ting, vi skal ændre og tilpasse. Det er blandt andet det, vi gør i trin 5. Desuden evaluerer vi og gennemtester dine nye tankemønstre og nye vaner.

ERHVERVSCOACHING er for dig, hvis du kan genkende dig selv i disse udsagn:

 • Du er dygtigere end de fleste. Du arbejder hårdere end de fleste. Men du får slet ikke nok ud af din indsats.
 • Du er næsten altid bagud. Du har ofte dårlig samvittighed. Du føler ikke, du har kontrol over din tid.
 • Din selvtillid er knyttet til din præstation. Når du fejler, rammer det dig alt for dybt. Du går for meget op i, hvad andre tænker.

Det er spild af (arbejds-)liv!

Hvorfor ikke række højere, være mere ambitiøs, ville mere med dit arbejdsliv – og samtidigt slide mindre?

Med min hjælp kan du få en inspirerende ambition, der virkelig vil gøre en forskel i dit liv. Jeg hjælper dig med at ændre de tankemønstre og vaner, der forhindrer dig i arbejde effektivt og målrettet mod din ambition og jeg viser dig, hvordan du finder styrken og friheden til at skabe det (arbejds-)liv du ønsker.

Og du kan starte den rejse lige nu.


Forløbet

Forløbet kører over 8 uger, hvor vi har 8 samtaler. Du skal bruge 2-3 timer om ugen på programmet i 8 uger samt din leders støtte og opbakning.

Mellem hver samtale får du hjemmeopgaver, der træner de mentale og adfærdsmæssige ændringer, vi er blevet enige om, at du skal ændre.

Du skal regne med at komme ud af din komfortzone. Du skal også regne med, at der ikke sker nogen væsentlig ændring i dit liv, hvis du ikke er villig til at gøre ting væsentligt anderledes, end du plejer.

MODEL A: FYSISKE MØDER

Prisen for det samlede forløb er kr. 24.500, – ekskl. moms.  Fakturering sker ved programmets opstart. Møderne foregår enten i Hellerup eller Brejning.

MODEL B: ONLINE-MØDER

Hvis du er dygtig til at eksekvere, så er online-programmet en god model. Vi taler via Skype eller FaceTime. Prisen for det samlede forløb er kr. 16.500, – ekskl. moms. Fakturering sker ved forløbets opstart.

JEG HAR SELV TAGET REJSEN

Jeg har selv taget rejsen fra ”insecure high achiever” til at hvile i både mine succeser og mine fejltrin og forstår derfor, hvor du er, og hvilken vej du skal gå. Jeg er her for at fortælle dig, at det er indsatsen værd, at (arbejds-)livet kan blive så meget nemmere, sjovere og mere tilfredsstillende.

Jeg tager dig i hånden hele vejen, og giver dig et kærligt skub, når du snubler, jeg glædes med dig over dine sejre og stiller min meget store værktøjskasse til rådighed for dig.


SÅDAN KOMMER DU IGANG

Vi tager en strategi-snak om din udvikling – uden beregning. Klik på den blå knap nedenfor, så modtager du en invitation til en gratis og ganske uforpligtende samtale om strategien for din udvikling. Samtalen vil give dig følgende:

 • Du bliver skarpere på dine ønsker til fremtiden.
 • Du bliver klar over nogle af de mønstre du skal ændre.
 • Du får en trin-for-trin plan for, hvordan du skal realisere dine ønsker.

Og hvis du, efter samtalen ikke har lyst til at fortsætte, så skilles vi som lige gode venner af den grund.

BESTIL EN STRATEGISAMTALE

HVIS DU SKAL HAVE GODKENDELSE

Hvis du skal have din chefs eller HRs godkendelse til erhvervscoaching, kan du printe denne side ud og give dem. Den beskriver, hvorfor virksomheden skal lave denne investering i dig.

Overbevis din chef