Arbejd med mig

Ingen udviklingsproces passer til alle. Vi bevæger os i forskelligt tempo og vi går i stå på forskellige steder i processen. Vi har hvert vores tempo og stofskifte, når det kommer til at lave en personlig transformation. Du er særlig. Du har din unikke personlighed og en historie af erfaringerne, ingen andre end du har.

Men vi skal alle gennem de faser og beherske samme elementer, når vi vil noget andet og bedre, end det vi har og er nu. En transformationsproces er en form for alkymi. Selv om vi kan definere de enkelte elementer, så ved vi aldrig, hvilket præcist vej processen vil tage os. Det er for mig det mest spændende, netop fordi det fører til ukendt land.

Så hvis du ønsker at arbejde med mig, er der nogle personlighedstræk, du må have for at vi sammen kan skabe den optimale transformation for dig.

• Du er ambitiøs og ikke tilfreds med det niveau du spiller på nu. Du ved at du kan gøre det så meget bedre, have det sjovere, være mere fri og levere langt bedre resultater, end du gør nu.

• Du er villig til at investere i din udvikling. Du vil gøre dit bedste for at holde de løfter du giver dig selv. Du er forpligtet og dedikeret til processen. Du implementerer det du lærer.

• Du er villig til at bevæge dig ud af komfortzonen og slippe de tanke- og adfærdsmønstre der holder dig tilbage. Du er villig til at være brutalt ærlig med dig selv.

BESTIL STRATEGISAMTALE


HER ER, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG

Afhængigt af, hvor du er i (arbejds-)livet, kan jeg tilbyde dig forskellige løsninger. Kig på de forskellige muligheder, og se, hvilken der passer bedst på dig, der hvor du er nu er i livet.

EXECUTIVE COACHING

Jeg har ledelsesansvar på C-niveau eller

Jeg er en allerede succesfuld virksomhedsejer.

PERSONLIG UDVIKLING

Jeg har ledelsesansvar på mellemlederniveau eller

Jeg har anden betroet rolle, eller

Jeg er ejer af en enkeltmandsvirksomhed.

SELVUDVIKLING

Jeg er er privatperson og ønsker at udvikle mig af personlige grunde.

EXECUTIVE COACHING

Jeg har ledelsesansvar på C-niveau eller

Jeg er en allerede succesfuld virksomhedsejer.

LÆS MERE

SELVUDVIKLING

Jeg er er privatperson og ønsker at udvikle mig af personlige grunde.

LÆS MERE

PERSONLIG UDVIKLING

Jeg har ledelsesansvar på mellemlederniveau eller

Jeg har anden betroet rolle, eller

Jeg er ejer af en enkeltmandsvirksomhed.

LÆS MERE

MIN OPGAVE ER AT SÆTTE DIG FRI, SÅ DU KAN NÅ HØJERE I LIVET OG LÆNGERE UD I VERDEN

Sagt lidt enkelt, så hjælper jeg dig med at komme til det næste niveau i din stræben efter det liv du ønsker at leve og det menneske, du ønsker at være, uanset om det er at være bestyrelsesformand for et C-20 selskab, starte en filial i Kina, forfølge et af FN’s verdensmål eller flytte familien til Bali for at lave et yoga-retreat.

Mit arbejdsfelt, der hvor jeg har rådgivet og undervist de sidste 25+ år, er den ambitiøse ende af erhvervslivet. Det er der, jeg finder de mennesker som jeg synes der er sjove og inspirerende at være sammen med og der hvor jeg gør bedst gavn. Jeg kender forretningsmodellen for advokater og andre rådgivere til bunds og forstår de udfordringer og muligheder de har.

Jeg forstår psykologien der driver finanssektoren, både på investeringssiden og retail. Jeg har undervist officerer fra Forsvaret og respekterer det system, de har forpligtet deres loyalitet til. Jeg rådgiver kontorchefer, afdelingschefer, styrelsesdirektører og departementschefer. Og jeg holdere iværksættere i hånden, når de er usikre, giver dem et kærligt spark i bagdelen, når de sidder fast og fejrer deres successer med dem.

De fire principper der guider mit arbejde:

  • Som mennesker besidder vi en forunderlig storhed, som de fleste af os ikke er i nærheden af at udleve. Vores mentale og følelsesmæssige kapacitet er enorm.
  • Vi er begrænsede af tankemønstre, der tjente os godt i fortiden, men som nu i ubevidst form, står i vejen for det rigtigt gode liv, fordi tanker fører til følelser og handlinger. Disse tankemønstre skal ændres til nogle der tjener os bedre.
  • Vi går rundt i små fortællinger om os selv og om verden. Fortællinger, som vi tror er selve virkeligheden. Disse fortællinger skal ændres.
  • Når vi, dybt i vores indre, har besluttet os for at ændre noget i os selv – så sker det. Ikke før, ikke senere. Det er svær at ”ville” den form for dyb beslutning, men jeg lærer dig teknikker til at forberede psyken, så din beslutningen kan modnes.