Arbejd med mig

Har du brug for at blive strammet op karrieremæssigt eller mentalt?

Måske føler du dig fastlåst i din karriere eller kørt ud på et sidespor. Måske oplever du udfordringer med direktionen, bestyrelsen eller medarbejdere. Du har måske svært ved at finde balancen mellem familie og arbejdsliv. Eller måske er du i tvivl om, hvordan din 3. karriere skal se ud. Eller du trænger til at skabe den indre ro og styrke, der skal til for at kreativitet, autenticitet og empati kan få plads. Uanset hvor du er i dit (arbejds-)liv lige nu – og hvilke udfordringer du står med, finder vi sammen den vej, der bringer dig videre.

Udforsk dine muligheder herunder – og bestil en uforpligtende strategisamtale, der giver dig klarhed over, hvordan vejen til din optimale transformation kan se ud.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Charlotte Mandrup

Charlotte Mandrup

BESTIL STRATEGISAMTALE


HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?

Du kan vælge mellem forskellige løsninger afhængigt af,
hvor du er lige nu i dit (arbejds-)liv. Udforsk dine muligheder
herunder – og få klarhed over, hvad der bringer dig videre.

EXECUTIVE COACHING

Jeg har ledelsesansvar på C-niveau eller

Jeg er en allerede succesfuld virksomhedsejer.

PERSONLIG UDVIKLING

Jeg har ledelsesansvar på mellemlederniveau, eller

Jeg har anden betroet rolle, eller

Jeg er ejer af en enkeltmandsvirksomhed.

SELVUDVIKLING

Jeg er er privatperson og ønsker at udvikle mig af personlige grunde.

"She has a talent of offering leaders at all level wise and business oriented guidance to become the best leader you can"

”Få hjælp til at tage kontrol over dit arbejdsliv – og forme det, som du ønsker det”

”Hun har hjulpet og støttet mig til at være den bedst mulige udgave af mig selv … jeg bliver udfordret og flytter mig hurtigere end jeg kunne gøre ved egen kraft.”

EXECUTIVE COACHING

Jeg har ledelsesansvar på C-niveau eller

Jeg er en allerede succesfuld virksomhedsejer.

LÆS MERE

SELVUDVIKLING

Jeg er er privatperson og ønsker at udvikle mig af personlige grunde.

LÆS MERE

PERSONLIG UDVIKLING

Jeg har ledelsesansvar på mellemlederniveau eller

Jeg har anden betroet rolle, eller

Jeg er ejer af en enkeltmandsvirksomhed.

LÆS MERE

HVAD KAN DU FORVENTE?

Mennesker er forskellige. Derfor er ingen udviklingsprocesser ens. Men typiske eksempler på udbytte af et forløb med mig er:

  • Slip de tanke- og adfærdsmønstre, der holder dig tilbage
  • Få modet til tage det næste store skridt
  • Bliv en bedre udgave af dig selv
  • Få konkrete værktøjer til at løse svære udfordringer
  • Find ro og balance i din travle hverdag
  • Genvind din handlekraft
  • Få klarhed over fremtiden.

Vil du vide mere om, hvad du kan forvente?

→ SE HVAD KUNDERNE SIGER

ER VI ET GODT MATCH?

For at vi sammen kan skabe den optimale transformation for dig, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse 3 udsagn:

Du er ambitiøs og ikke tilfreds med det niveau du spiller på nu. Du ved, at du kan gøre det meget bedre, have det sjovere, være mere fri – og levere langt bedre resultater, end du gør nu.

Du er villig til at investere i din udvikling. Du vil gøre dit bedste for at holde de løfter, du giver dig selv. Du er forpligtet og dedikeret til processen. Og du implementerer det, du lærer.

Du er villig til at bevæge dig ud af komfortzonen – og slippe de tanke- og adfærdsmønstre, der holder dig tilbage. Og du er villig til at være brutalt ærlig med dig selv.

Genkender du dig selv – og er du klar til at rykke dig? Tag første skridt nu.


“MIN OPGAVE ER AT SÆTTE DIG FRI, SÅ DU KAN NÅ HØJERE I LIVET OG LÆNGERE UD I VERDEN”

Sagt lidt enkelt, så hjælper jeg dig med at komme til det næste niveau i din stræben efter det liv, du ønsker at leve – og det menneske, du ønsker at være. Uanset om det er at være bestyrelsesformand for et C-20 selskab, starte en filial i Kina, forfølge et af FN’s verdensmål eller flytte familien til Bali for at lave et yoga-retreat.

Mit arbejdsfelt – der hvor jeg har rådgivet og undervist de sidste 25+ år – er den ambitiøse ende af erhvervslivet. Her finder jeg de mennesker, jeg synes er sjove og inspirerende at være sammen med. Og her gør jeg bedst gavn. Jeg kender forretningsmodellen for advokater og andre rådgivere til bunds – og forstår de udfordringer og muligheder, de har.

Jeg forstår psykologien der driver finanssektoren – både på investeringssiden og retail. Jeg har undervist officerer fra Forsvaret og respekterer det system, de har forpligtet deres loyalitet til. Jeg rådgiver kontorchefer, afdelingschefer, styrelsesdirektører og departementschefer. Og jeg holder iværksættere i hånden, når de er usikre, giver dem et kærligt spark i bagdelen, når de sidder fast og fejrer deres succeser med dem.

Vil du også nå højere i livet og længere ud?

Udfyld formularen herunder – og lad os starte med en uforpligtende snak


DE 4 PRINCIPPER DER GUIDER MIT ARBEJDE

PRINCIP #1:
Som mennesker besidder vi en forunderlig storhed, som de fleste af os ikke er i nærheden af at udleve. Vores mentale og følelsesmæssige kapacitet er enorm.

PRINCIP #2:
Vi er begrænsede af tankemønstre, der tjente os godt i fortiden, men som nu i ubevidst form, står i vejen for det rigtigt gode liv, fordi tanker fører til følelser og handlinger. Disse tankemønstre skal ændres til nogle, der tjener os bedre.

PRINCIP #3:
Vi går rundt i små fortællinger om os selv og om verden. Fortællinger, som vi tror er selve virkeligheden. Disse fortællinger skal ændres.

PRINCIP #4:
Når vi, dybt i vores indre, har besluttet os for at ændre noget i os selv – så sker det. Ikke før, ikke senere. Det er svært at ”ville” den form for dyb beslutning, men jeg lærer dig teknikker til at forberede psyken, så din beslutning kan modnes.

BESTIL STRATEGISAMTALE*

– og få klarhed over, hvordan du kommer videre

*) Samtalen er gratis og uforpligtende