SKAB RO, SELVSIKKERHED OG GLÆDE HOS DIG SELV OG ANDRE

mindful leadership circle

JA, FORTÆL MIG MERE OM KURSET

Lær at skabe ro, selvtillid og glæde

 – for dig selv, dine kunder og medarbejdere

I samarbejde med LEDERNE udbyder vi MINDFUL LEADERSHIP CIRCLE, et unikt forløb, der bygger videre på grundlæggende mindfulness i et blended-learning format, som ud over træning, viden og metoder – vil sikre dig et nyt netværk.

Forløbet er for dig som allerede har et grundlæggende kendskab til mindfulness og nu ønsker at tage det næste skridt mod at handle ud fra dine egne værdier – selv i en presset hverdag. 

Man kan skelne mellem indre og ydre bæredygtig ledelse. De to er selvfølgelig ikke modsætninger, men nemmere at lære og implementere som separate størrelse i en uforudsigelig og kaotisk verden.

Vi vil afdække den indre kerne, der er grundlaget for bæredygtig ledelse; nemlig dine omgivelser skifter, kan du holde fast i dig selv og dermed være en autentisk leder, der skaber tryghed, mening og inspiration.

Vi vil arbejde i fire spor:

Ydre ledelsesmæssige vilkår: hvordan navigerer jeg mellem opgaven, omgivelserne og forandringerne?

Indre fordybelse versus ydre præstation: hvordan balancerer jeg mine egne behov mod medarbejdernes og virksomhedens behov?

Indsigt og implementering: hvordan identificerer jeg mine vigtigste værdier – og leder dem?

Indre og ydre ledelsesfælder: hvad står i vejen for, at jeg kan være den leder, jeg ønsker at være? Og hvordan undgår jeg fælderne?

 

 

Hvem er du?

 

Du kender mindfulness-principperne og accepterer, at de fleste af dine automatiske tanker stammer fra fortidens oplevelser eller fremtidens forventninger.

Du har øvet dig i og lykkes indimellem med at tage kontrollen over dine tanker og følelser og ikke blot lade dig styre som en robot.

Måske har du en fast meditation, måske ikke – men du ved, hvordan man mediterer.

Læs praktisk info >

Jeg kan oprigtigt anbefale Charlottes tilgang til både mindfulness og coaching.

Mit netværk, tidligere og nuværende kolleger, samt jeg har været i kontakt med begge dele. Hun er konkret og resultatorienteret, og så er hun troværdig: Hendes livsstil afspejler det, hun underviser i. Det er ikke banalt.

Deputy Director General – HR, member of the board at DI – Dansk Industri

Charlotte Mandrup

Charlotte Mandrup er Danmarks mest avancerede coach. Hun har i modsætning til de fleste andre to sider til sin praksis: en blød og en hård.  Hun er hjemme i begge dele og det er derfor hun er en af Danmarks mest efterspurgte og væsentlige praktikere i sit fag.

Christian Madsbjerg
Founder Red Associates

 

det kræver en investering fra din side

Praktik

Den første gang mødes vi fysisk en hel dag, så vi kan se hinanden i øjnene og opleve det fysiske nærvær i gruppen. Derefter fortsætter møderne online i to timer ad gangen (6 gange) inden vi igen slutter af med et fysisk heldagsmøde. På den måde kan vi mødes kontinuerligt igennem en længere periode uden at blive belastet af unødig rejseaktivitet.

De to fysiske heldagsmøder finder sted kl. 10-16 i København eller i Vejle. De 6 online møder finder sted kl. 8.30-10.30.

Dette indgår i prisen: 

  • Undervisning
  • Kursusmaterialer (online videoer, tekster m.m.)
  • Forplejning på de to heldagsmøde

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via Ledernes online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

 

LEDELSESUDVIKLING

MINDFUL LEADERSHIP CIRCLE

Referencer 

Sagt om Charlotte

“… en instruktør, der “tager sin egen medicin” og har en personlig integritet omkring mindfulness. Det lever Charlotte i allerhøjeste grad op til!!”

“Charlotte Mandrup er fantastisk god til at formidle, være nærværende og skabe tilhørsfølelse. Udover det er hendes erfaring og viden jo stor og ikke til at tage fejl af.”

“Andre har forsøgt uden held, men Charlotte lærte mig at meditere.”

“Du skabte en atmosfære af accept, varme og nysgerrighed tilført en passende mængde humor, så det aldrig blev selvhøjtideligt.”

“Charlotte Mandrup er Danmarks mest avancerede coach. Hun har i modsætning til de fleste andre to sider til sin praksis: en blød og en hård.  Hun er hjemme i begge dele og det er derfor hun er en af Danmarks mest efterspurgte og væsentlige praktikere i sit fag.”

“Charlotte formidler med sin vanlige faglighed, topprofessionelt og med det varme glimt i øjnene, der er så kendetegnende for hende”

DIN GUIDE OG UNDERVISER

Charlotte Mandrup

Jeg udgav den første danske bestseller om mindfulness i 2007. Siden da er det blevet til yderligere 3 bøger om mindfulness, til træning af mange hundrede ledere samt foredrag og undervisning af tusindevis af mennesker.

Sideløbende har jeg opbygget et stærkt brand indenfor executive coaching og er en af de få danske coaches, der har rådgivet departementschefer, CEO’er, partiledere, fagforeningsformænd, advokatpartnere med mange flere. 

Min egen mindfulnesspraksis startede i midten af 1980’erne og er aldrig stoppet. Jeg har truffet nogle radikale livsvalg for at sikre en livstil, der levner plads til fordybelse og sansning og kreativitet.

Men det behøver du ikke gøre. Man kan godt leve et mindfuldt OG travlt liv.

Det er bare lidt sværere.